Hirdetés


A magyar tévéző közönség egyik kedvenc show műsora, a Sztárban Sztár Leszek idén is visszatért a képernyőre, és már az első adás is ígéretesnek bizonyult. Nem csoda, hogy sokan várják a következő részeket; hiszen a produkció ígérete szerint az idei szezon legalább akkora nagy durranás lesz, mint az előző években.

Hirdetés

Az új évad kezdete már számos emlékezetes jelenettel örvendeztette meg a tévénézőket. Az izgalmak és a szórakozás nem hagynak minket pihenni; és mi több, a műsor mostantól nem csak vasárnap, hanem szombaton is képernyőre kerül.
A műsor szerkesztői már előre felkészítenek minket az izgalmakra: a TV2 kedvcsinálója alapján a következő adás egyik középpontjában Tóth Gabi és Majka közötti feszültség áll. A két ismert előadó közötti viszály nem újdonság, hiszen mint sokan tudják, Az énekesnő és az ózdi rapper nem először esik egymásnak, szinte vágni lehet köztük a feszültséget az adások alatt. De úgy tűnik, a következő részben ez a feszültség új szintre lép. Tóth Gabi olyannyira felháborodik, hogy nem bírja visszatartani indulatait és szókimondó reakciójával sokakat meglep.

Hirdetés

Ezek az előzetesek csupán ízelítőt adnak abból, amit a Sztárban Sztár Leszek új évadában várhatunk. Ha az eddigi szezonokhoz hasonlóan alakulnak a dolgok, számos felejthetetlen produkció, izgalmas fordulat és meglepetés vár ránk a következő hétvégeken. Az egyik dolog biztos: a magyar tévézésben nem lesz hiány emlékezetes pillanatokból az elkövetkezendő hetekben.
Itt nézheti meg a videót:

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés