Hirdetés


Mióta kiderült, Tóth Gabi és Krausz Gábor válnak, azóta össztűz zúdul az énekesnőre, főleg mióta az a hír járja, hogy egy párt alkot a Fricska Táncegyüttes tagjával, Papp Máté Bencével.

Hirdetés

Az emberek ilyenkor mindent elkövetnek csak azért, hogy lejárassák az adott személyt, aki ellen az utálkozás folyik. Nem volt ez másképp most sem, Gabiról egy régi felvételt szedtek elő, amin éppen egy plázában énekelt.
A felvétel még 2012 áprilisában történt a Szeged Árkádban. Plázai koncertjén többek között elénekelte az Elég volt című számát is. Az énekesnő várta volna, hogy a körülötte ácsorgó közönség is vele együtt énekelje a dalszöveg sorait, de sajnos azzal kellett szembesülnie, hogy a tapsikolók vagy nem tudják kívülről a nótát. Még a közönséghez is lement, odatartotta a mikrofont az egyik fiatal lánynak, aki csak némán nézett rá. Kissé megfagyott a levegő.

Hirdetés

A közzétett videó alatti kommentszekcióban elszabadultak a kritikák.
„Ilyen bolond éneklést még nem láttam, rossz hallgatni”
„Erre mondják azt, hogy ízléstelenül oldott a hangulata”
„Megnyugodtam! Lehet még belőlem is énekes”
„Hááát…rendesen elmentek otthonról….miről zagyvált a cipőbolti nagykoncerten?…mert csak egy repedtfazék rikácsoló, idétlen vonaglása jött át..”

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés