Hirdetés


Tóth Gabi, az énekesnő, több videóban is felhívta a figyelmet a 16 éves sümegi fiú, Pistike tragédiájára. Mint a Bors írja, az énekesnőt mélyen megérintette ez az eset, mivel Pistike bántalmazás áldozata volt, és Tóth Gabi is hasonló helyzetben volt, amikor egy rajongója segítséget kért tőle az online zaklatás miatt.

Hirdetés

“Az elmúlt években az az internetes bántás, amin keresztülmentem, hogy mit adott nekem, hogyan tudok ebből pozitívan kijönni, és én magamban ezt pozitív helyre tenni, hogy ebből is a fejlődést lássam. Nagyon nehéz volt találnom ilyen válaszokat, de most reggel megkaptam a választ”
– kezdte Tóth Gabi.

Hirdetés

Tóth Gabi véleménye
Tóth Gabi az utóbbi időben sok kritikát és bántást kapott, de hangsúlyozza, hogy ő nem az egyetlen, aki ilyen helyzetben van. A súlyos témával kapcsolatban említette a 16 éves sümegi fiú esetét, aki nemrég öngyilkos lett, valószínűleg az iskolai bántalmazás miatt nem bírva tovább. A tragédia különösen érintette Tóth Gabit, mivel Pistike egy tapolcai iskolába járt, ahonnan az énekesnő származik.
“Vonat elé ugrott, mert nem mindenki bírta el. Nem mindenki olyan erős vagy nem mindenki olyan edzett, mint mondjuk én, aki ezt már megszoktam, aki már ezt úgy egy jó ideje kapja, és felnőtt vagyok, és már jobban kezelem”
– mondta Tóth Gabi.
Ezután árulta el, hogy az egyik rajongóját ugyanígy bántják, és tőle kért segítséget.

Hirdetés

“Írtam neki, és minden erőmet, kitartásomat és tapasztalatomat leírtam neki. Leírtam neki, hogy értékes ember, leírtam neki, hogy Isten azokra bíz nagy feladatot, akiket úgy érzi, hogy elbírják, és nagy dolgokra hivatottak, és ezt nem csak megnyugtatásképp írtam neki, hanem tényleg így is gondolom. Ha már egy embernek tudtam segíteni azzal az élettapasztalattal, amit én megéltem, és egy emberben tudtam megváltoztatni azt a gondolatot, hogy nem bírja tovább, és véget akar vetni az életének, akkor már megérte… Megérte minden egyes bántás, amit kaptam, mert olyan erőre tettem szert, és emberek fordulnak hozzám segítségért”
– fogalmazott az énekesnő, majd hozzátette, hogy tisztában van azzal, hogy ő nem szakember. Ezért arra biztat mindenkit, hogy ne féljen szakértőktől segítséget kérni.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés