Hirdetés


Az énekesnő az anyaság örömeiről és kihívásairól osztotta meg érzéseit Anyák napján. Tóth Gabi mélyen személyes, lírai bejegyzése túlmutatott a szokványos üzeneteken, és verse segítségével megosztotta, mennyire szereti lányát, Hannarózát, és milyen gondolatai vannak az anyaságról.

Hirdetés

“Világkép lettem, kettőnk őshajnalán. A Nap, mely még körülötted kering. Világosságot és sötétséget hozok, ünnepeket és esztendőket jelzek, látom, hogyan tündökölsz, ha rád vetem fényem.
Illat lettem. Mély, álomtalan álmot hozó kipárolgás a párnán. Egy, az éjszaka árnyai közül. Mindegy, hogy falakra vagy életedre vetülök, Te mégsem félsz, ezer közül is megismered formám. Tudod, hogy ilyen alakot, csak az ősbizalom ölthet.

Hirdetés

Én lettem a tér, melyben létezel, de a körülötte lévő fal is. Hová toljam magam? Milyen messzire? Mire tanítsalak vele? Megmászni vagy megütközni? Időtállóra vakolni vagy földig bontani? Kell-e még tégla a holnap házába?
Van, hogy kis felhő vagyok, Te pedig záporom. Könnyeinkkel, együtt öntözzük a földet. Talán olyan virág nő helyén, melyet én sem ismerek. Talán ha nagy leszel, egy szálat őrzöl majd a kedvenc könyved lapjai között.

Hirdetés

És én lettem a lélegzet. Néha megakadt és visszafojtott, néha a felbukkanás utáni első, mely újból megtölti tüdőd, néha a bőrön lecsapódó, meleg és puha szuszogás.
Anya, én akartam lenni. A többivé, Te tettél.
Isten éltesse az anyákat.”
– írta Tóth Gabi az Instagramon, egy fotósorozat mellett, mely fotók jól megragadják az anyaság szépségeinek pillanatait.

Ám ahogy ez gyakran lenni szokott a közösségi médiában, Gabi posztja sem maradt szó nélkül. Egy kommentelő, aki úgy érezte, mintha az énekesnő azt gondolná, csak magának köszönheti az anyaságot, csípősen megjegyezte: “Boldog anyák napját! Gábornak is hálás lehetsz ezért.”

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés