Hirdetés


Tóth-Hódi Pamela és férje, Tóth Bence 2020 novemberében titokban házasodtak össze. Az influenszer már várandósan mondta ki a boldogító igent, majd a következő nyáron megszületett első közös gyermekük, Evolet. Nagyon sokáig még nászútra sem tudtak menni és egymásra sem jutott idejük.

Hirdetés

Fájó szívvel ugyan, de még időben meghozták a nagy döntést férjével, hogy bármennyire is nehéz lesz elszakadni a gyerekektől, muszáj, hogy legyen egy kis idejük egymásra is, mert érezték, ha nem teszik meg mihamarabb ezt a lépést, csak halogatják, visszafordíthatatlanul elhidegülhetnek egymástól. Tavaly év elején szánták rá magukat, hogy csak egymásra figyeljenek. Így mesélt erről a modell a Kiskegyednek.

Hirdetés

– Végre januárban édeskettesben elvonulunk hosszabb időre. Mikor összeházasodtunk, már terhes voltam, aztán költözésben voltunk és Covid miatt sem utaztunk, de most már nem halasztjuk tovább, mert már nagyon nagy szükségünk van egy kis pihenésre. Fontosak tartom, hogy a férfi-női kapcsolatot is ápoljuk. Maldív-szigetekre utazunk kettesben, nagyon várjuk, és rengeteg könyvet viszünk magunkkal, mert itthon a két gyerek mellett lehetőségünk sincs arra, hogy két mondatot is felfogjunk belőle. Szeretnénk végre nagyokat beszélgetni, közös élményeket szerezni.
Nati akkor még édesapjánál volt, Evoletre pedig Pamela és Bence anyukája vigyázott.

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés