Hirdetés


2022 májusában hirtelen meghalt Magyarország ismert embere, Berki Krisztián, és ez nagyon elszomorította két kislányát. Most az egyik lányának, Natinak az anyukája beszél arról, milyen érzéseket váltott ki ez a családjukban. Tóth-Hódi Pamela egy magazininterjúban arról beszélt, milyen nehéz volt neki és lányának, Natinak, amikor ez a szomorú dolog történt. Nati akkor még csak 8 éves volt, és nagyon nehéz volt mindkettőjük számára. Pamela emlékezett arra az időre, és nagyon érzelmesen beszélt róla:

Hirdetés

„Az eleje kimondhatatlanul nehéz volt, hisz egy olyan dologban kellett helytállnom, amiben azelőtt soha. Minden erőmet összeszedtem, és minden percben tartottam magam azért, hogy segítsem a lányomat. Ha úgy történt volna az egész, hogy Nati nincs ott, minden más lett volna. Akkor fel tudok készülni. Akkor nagy levegőt veszek, és elmondom neki, hogy mi történt az apukájával. Nem lett volna kevésbé fájdalmas, de Nati emlékei szebbek maradtak volna. Belegondoltam, ha én látnék egy halott embert, legyen az akár idegen, megviselne. Nemhogy a szerettem látványa. Nehéz volt felfogni Krisztián halálát, de számomra még nehezebb volt elfogadni azt, ahogyan meghalt. Ezerszer belegondoltam, hogy vajon mit érezhetett Nati, és egyszerűen felfoghatatlan számomra, hogy akkor és most is a helyén tudja kezelni a helyzetet.”

Hirdetés

Pamela arra is kitért, tudott Krisztián problémáiról, de nem sejtette, hogy ekkora a gond, abban viszont biztos, nem szándékosan vetett véget az életének. „Tudtam, hogy Krisztián nincs jól lelkileg, hogy jár pszichológushoz, de azt nem, hogy ennyire rossz állapotban van. Ugyanakkor kétségem sincs afelől, hogy akarattal soha, de soha nem tette volna ki Natit ennek az egésznek. Ezer százalékig biztos vagyok benne, hogy az utolsó utáni gondolata is ő volt, tudom is, hogy mi: »Basszus, a Nati benn van a szobában!«”

Forrás
Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés