Hirdetés

Fotó: Knap Zoltán (Blikk)


Tóth Vera, a népszerű énekesnő, a TV2 “Dancing with the Stars” szombati döntőjén jelent meg, hogy támogassa a versenyzőket. Vera megjelenése a stúdióban azok számára tűnhetett furcsának, akik úgy vélik, hogy a szakítás után a családtagoknak választaniuk kell a volt pár két tagja között. Azonban Vera nem ilyen szemléletmódot vall.

Hirdetés

A döntő egyik versenyzője, Krausz Gábor, aki Vera volt partnere, elárulta a Story magazinnak, hogy ő maga hívta meg Verát, és hogy jelenléte pozitív hatással volt rá. Vera azt nyilatkozta, számára természetes volt a részvétel. Hangsúlyozta, hogy mindkét félnek szurkol az életben, és ha hasonló helyzet Gáborral történne, ugyanígy támogatná őt. “Én vagyok a békebíró” – fogalmazta meg álláspontját.

Hirdetés

Vera elmondta, hogy mindig is próbálta ösztönözni a kommunikációt és a józan megfontolást volt partnerével és annak családjával. Kiemelte, hogy fontosnak tartja a békés kapcsolatot, különösen a közös gyermekük érdekében. Vera azt is elárulta, hogy nagyon közel áll hozzá Gábor és Vera közös gyermeke, és minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy a szülők harmonikus kapcsolatban maradjanak.

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés