Hirdetés

Fotó: Blikk/ Grnák László


Tóth Gabi születésnapi ünneplése során Palkonyán, ahol húga, Tóth Vera otthonában gyűltek össze, különleges pillanatoknak lehettek szemtanúi a TV2 stáb tagjai. A családi esemény során Vera nyíltan beszélt arról, milyen jelentőséggel bírt a jelenléte és közbenjárása húga, Gabi és Krausz Gábor kapcsolatának rendezésében a korábbi szakításukat követően.

Hirdetés

Tóth Vera, aki a mikrofonok előtt sem rejtette véka alá a dolgokat, elárulta, hogy aktív szerepet vállalt abban, hogy húga, Gabi és párja, Gábor között újra kiegyensúlyozottá váljon a viszony. “Nem csinált titkot abból, milyen szerepe volt abban, hogy – ahogy fogalmaz – kisimult lett húga, Gabi és Krausz Gábor kapcsolata a szakítás után,” hangzott el a beszélgetés során. Ez a nyilatkozat új fényt vet arra, hogy milyen fontos lehet a család és a közelállók támogatása a párkapcsolati válságok idején. Tóth Vera bátor beavatkozása és a helyzet iránti elkötelezettsége példát mutathat sokak számára a nehéz időkben.

Hirdetés

“Én voltam a villámhárító. Szerintem, ha én nem lettem volna, lehet hogy Gabinak és Hannaróza édesapjának, Krausz Gábornak már sokkal mérgesebb lenne a kapcsolata. Ha a család nem lett volna mögöttük. Nagyon sok családdal és nagyon sok emberrel ellentétben, akiket látunk a környezetünkben – és az okos ember az más kárán is tanul, nemcsak a sajátján -, mi nem azt csináltuk, hogy hergeltük őket egymás ellen, hogy igen, neked van igazad, és akkor haragudjunk Krauszra, vagy haragudjunk Gabira, hanem megpróbáltuk minél zökkenőmentesebbé tenni kettejük között ezt a dolgot.”

Hirdetés

“Szerintem tökéletesen jó volt, hogy mindkettejük életébe jött egy forgatás, a Dancing és a Sztárban sztár leszek!. Elvonta a figyelmüket. Aztán jöttek az új kapcsolatok az életükbe. Ez valami baromi szerencsés csillagállás volt. Lehetett volna ez másképp, lehetett volna üres időszak, akkor biztosan kicsit több dolgunk lett volna” – mondta el a TV2 kamerái előtt Vera.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés