Hirdetés


A karácsony a családi összetartozás és szeretet időszaka, amelyet Tóth Vera és Pauli Zoltán is nagy becsben tartanak. Mint minden évben, idén is a családtagok gyűlnek össze az ünnepekre Vera és Zoltán otthonában, de ezúttal különleges alkalomról van szó: első alkalommal ünneplik házaspárként a karácsonyt.

Hirdetés

A hagyományokhoz híven, az énekesnő és a séf korábban is számos alkalommal rendeztek már családi karácsonyi összejöveteleket. Azonban az idei ünnep különleges változásokat is hoz: Tóth Gabi, Vera húga, már nem Krausz Gáborral, hanem új partnerével érkezik a vacsorára. Ezzel kapcsolatban Vera osztotta meg gondolatait és érzéseit a hot! magazin karácsonyi dupla számában.

Hirdetés

Vera megjegyzései szerint a karácsony a szeretet, az együttlét és az újrakezdés ideje, és ez különösen igaz Gabi számára az új kapcsolata kapcsán. Vera támogató és megértő hangnemet ütött meg húga döntéseivel kapcsolatban, hangsúlyozva, hogy a családi összetartás és a szeretet mindennél fontosabb ebben az időszakban.
Az ünnepi készülődés és az új kapcsolatok témája egyaránt kiemeli, hogy a változás és a hagyományok együttélése teszi különlegessé ezt az időszakot a Tóth család számára. Az új kezdetek és a családi hagyományok ötvözése jellemzi a Tóth család karácsonyát, amely így egy új fejezet kezdetét is jelzi a család életében.

Hirdetés

“Zolival mindenkit elfogadunk ebben a családban, ahogyan a döntéseiket is. Mindenkinek drukkolunk azért, hogy megtalálják a boldogságukat. Semmiképp sem szeretnénk, hogy rosszul érezzék magukat azért, ami történt. A család a szeretetről és az összetartozásról szól. Azon vagyunk, hogy otthon érezzék magukat nálunk”
– mondta Vera.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés