Hirdetés

Fotó: Ringier Archívum


Tóth Vera, a Megasztár verseny győztese, 20 évvel a döntő után osztotta meg tapasztalatait és a vele szembeni bírálatokat, különös tekintettel a súlyával kapcsolatos megjegyzésekre. A 39 éves énekesnő visszatekintve emlékezett meg arról a pillanatról, amikor Oláh Ibolya mellett állva várt a győzelmi bejelentésre.

Hirdetés

A jubileumot Tóth Vera és húga, Tóth Gabi is megemlékezéssel ünnepelte, Gabi egy érzelmes bejegyzést szentelt nővérének. Vera az elmúlt két évtized legmarkánsabb próbatételeiről és sikereiről számolt be Instagram-oldalán.
„2004. április 3., szombat. Aznap végleg eldőlt, hogy a sorskerék milyen úton akar forogni, bár tudjuk, ha megnyersz egy tehetségkutatót, még nem jelenti azt, hogy örökre megoldódott az életed, sokan félreértették ezt akkor. Néhányan elhitték, hogy a népszerűség feljogosít mindenféle viselkedésre. Mindig azt gondoltam, hogy amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten.”

Hirdetés

Hirdetés

Bár Vera nagy álma volt, hogy sokáig énekesként lehessen jelen a színpadon, akkor még ő sem hittel el, hogy 20 év múlva még mindig abból él majd, amit igazán szeret.

„Rózsa Pisti, az első producerem azt mondta, hosszú távra tervezünk, de talán még magam sem hittem el, hogy ma is ismernek majd, ám a lelkem mélyén tudtam, hogy a Megasztárral nem ért véget a pályafutásom.”

A hosszú bejegyzésben azt is kiemelte, hogy az elmúlt 20 évben annak örül a legjobban, hogy a minőségi zenélést választotta.
Komoly kritikákat kellett elviselnie

A szakmai sikerek és a boldogság mellett rengeteg fájó élményben volt része: sokan rendkívül bántó üzeneteket fogalmaztak meg a testsúlya miatt. Ezekről a nehéz pillanatokról a Borsnak nyilatkozott az énekesnő.

Hirdetés

“A testemet ért kritikák majdnem tönkretették az életem, sokszor volt, hogy azon gondolkodtam, egyáltalán kimenjek a színpadra…” – vallotta be az énekesnő, majd hozzátette: ha nem lett volna egy jó menedzsere, ma már nem lenne ott, ahol ma van.

„Akarnak engem így látni az emberek? Ha az akkori menedzserem nem mondja azt egy-egy fellépésem előtt, hogy, »Vera, az embereket a hangod érdekli, szép vagy, menj fel és énekelj, meglátod, szeretni fognak,« ma nem tudom, hogy hol lennék. A mai napig hálás vagyok neki ezért.”

Végül arról is mesélt, hogy ennyi év elteltével milyen érzéseket ébrednek fel benne, ha a Megasztárra gondol…

Hirdetés

“A történetem egy kőkemény sztori, egy szédítő sebességű hullámvasút, ami miatt sokszor féltem, hogy leesek, de amire most is bármikor felülnék, ha velem indulna el. Csodálatos évek vannak mögöttem, amit egyfelől annak köszönhetek, hogy a Megasztár alatt érző, értő és gondolkodó emberek vigyáztak rám, ők a zsűritagok, másfelől magamnak is, hiszen bár a tehetség áldás, mellette elengedhetetlen az alázat, a kitartás, a szorgalom. Én egész életemben szorgalmas voltam.”

Hozzátette: szerinte nem lehet véletlen, hogy a Megasztár szinte összes döntőse máig a pályán maradt. Úgy véli, emögött az lehet, hogy ebben a műsorban valóban a tudás jelentette az értéket, szemben a mai tehetségkutatókkal.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés