Hirdetés

Fotó: Ringier Archívum


Tóth Vera nem hagyta szó nélkül azokat a bántó megjegyzéseket, amiket macskájának eltűnése kapcsán kapott. Hétfőn osztotta meg a hírt közösségi oldalán, hogy kedvence, akit szabadon engedtek a szabadba, eltűnt.

Hirdetés

Az énekesnő több sértő kommentet is kapott, köztük egyet, ami arra utalt, hogy reményei szerint, ha lesz gyereke – amihez a kommentelő szerint jobb lenne, ha sosem kerülne sor –, akkor azt is hagyják majd szabadon kétévesen. Tóth Vera Instagram-sztorijában fejtette ki véleményét ezzel kapcsolatban.

Hirdetés

“Komment a kiscicám eltűnése kapcsán, „támogató nőtársamtól”. Remélem, jobban érzi magát azóta, hogy ezt leírta nekem. Igen aktuális a téma, hogy mi, nők milyen könyörtelenül tudunk bánni egymással. S az, hogy szinte sejtése sincs kedves nőtársamnak, hogy ezzel milyen mélyre tud menni egy másik ember lelkében… Figyeljük oda, mérjük fel a súlyát, mielőtt leírunk egy ilyet valakinek. Mert soha nem tudhatod, mit okozol embertársad lelkében ezekkel a súlyos megjegyzésekkel. Mert igen, ezek borzasztóan súlyos megjegyzések. És nem tudhatod, aznap mit tett meg valakiért, mi a háttere annak, hogy igazságtalannak érzi a beszólást.”

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés