Hirdetés


Meghalt Matthew Perry, aki a Jóbarátokban Chandlert alakította. A színész 54 éves volt. Sajtóhírek szerint a színészre Los Angeles-i otthonában találtak rá, egy jakuzziban. Információk szerint idegenkezűségre utaló nyomokat valamint kábítószert nem találtak a helyszínen. A 911-et a színész asszisztense értesítette, elsődleges információk szerint Perry megfulladt.

Hirdetés

Matthew Perry a Jóbarátok forgatása alatt a színfalak mögött drogfüggőséggel küzdött. Évekkel ezelőtt egy interjúban az mondta, a 3. és 6. évad közötti időszakra gyakorlatilag nem emlékszik.
A színész a tavaly megjelent életrajzi könyvében további részleteket tárt fel a függőségével kapcsolatban, elmondta, volt olyan, amikor egy nap 55 fájdalomcsillapított is bevett, mindeközben pedig 58 kilóra fogyott. A színész azt is elárulta, egyszer annyira rossz állapotba került, hogy az orvosok szív- és légzéstámogatást segítő gépre tették.

Hirdetés

Perry arról is írt, 49 éves korában kishíján meghalt, gyomor- és bélperforációja volt, mert az az opioidok túladagolása miatt felrepedt, hetekig küzdött akkor az életéért. A színész az elmúlt időszakban, több évtizedes függőséget követően, tiszta volt.
Halálával kapcsolatban a Warner Bros. közleményt adott ki, melyben azt írták:
“Letört minket kedves barátunk, Matthew Perry halála. Matthew hihetetlenül tehetséges színész volt, és kitörölhetetlen tagja a Warner Bros. ”
“Television Group családnak. Komikus zsenialitásának hatása az egész világon érezhető volt, és öröksége sokak szívében fog élni. Ez egy szívszorító nap, és szeretetünket küldjük családjának, szeretteinek és minden odaadó rajongójának.”
A tragédia kapcsán a Los Angeles-i rendőrkapitányság szóvivője a People magazinnak elmondta, a színész címére hívták őket egy 50-es éveiben járó férfi halálával kapcsolatban, a személyazonosságát azonban egyelőre nem erősítették meg. A TMZ-vel azonban közölték, a mentőket szívmegállás miatt hívták a helyszínre.

Hirdetés

Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés