Hirdetés


A Família Kft nagypapájaként ismerjük Baranyi Lászlót, szinte most is ugyanúgy néz ki, mint a felvételek idején, maximum egy-két ránccal szaporodott a gyűjteménye, de ez ennyi idős korban egyáltalán nem meglepő.
Baranyi Lászlóról tudni kell, hogy nem igazán tud a hátsóján ülni, ő az az állandóan mozgásban lévő emberke lenne – nyilván emiatt is ért meg ilyen szép kort.

Hirdetés

Viszont múlt évben történt balesete óta megváltozott az élete, nincs már olyan állapotban,mint eddig. Egy olyan ember, aki még a hetvenes évei végén is focizott, ha olyan kedve tartotta – annak nehéz felfogni, hogy egyszerű mozdulatok is problémásak. Persze legyinthetünk erre, hogy ja…. a kor…. Hát mit akar?

Hirdetés

Aki megszokta, hogy majd ugyanúgy mozog, mint évtizedekkel ezelőtt, annak bizony ez nagy tragédia,nehéz megérni, és tudatosulni, hogy eltelt az idő. A balesete óta a válla még mindig nem javult ki, és a térde sem olyan már mint előtte. El van meszesedve, és a mozgás már bizony nem úgy megy.
Jó, persze tudja – ez már a korral jár.
“Érzem, hogy megy el az erőm, a vitalitásom, az agyam. Néha nem jutnak eszembe dolgok. Látom, hogy mit kéne mondani, de nem tudom kimondani. Nem jó. Épülök le” – vallotta be a Tények Pluszban a színész, hozzátéve mosolyogva:

Hirdetés

“Pedig, mondom, ha már itt tartok a finisben, akkor a százat szeretném megélni, mert akkor kapok 100 ezer forintot“.
Hozzátartozik a történethez, hogy két évvel ezelőtt koronavíruson is átesett. Akkor a gyógyulásához az kellett, hogy higgyen benne. Reménykedik benne, hogy ez most is segíteni fog, no de a kor, az mégiscsak kor.
Még szerencse, hogy felesége minden percben ott van mellette, és unokájuk, Kamilla is sokat látogatja.

Forrás: Tények Plusz, nlc. Fotó: Képkocka a videóból
Forrás
Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés