Hirdetés

A hasonló tesztek úgy működnek, hogy amikor első ránézésre választunk bizonyos ábrák közül, akkor nem a tudatunk, hanem a tudatalattink az, amely kiválasztja a megfelelő képet. Ha megvan a kép, nincs más dolgod, mint elolvasni a hozzá tartozó leírást!

Első ábra: nagyjából minden ötödik ember választja ezt a képet, éppen ezért ritka és különleges az üzenete. Amit meg kell figyelnünk a képen, az az, hogy a hold a kép jobb oldalán tündököl, a tenger pedig viszonylag csendes. Személyiséged ötvözi magában a fantáziát és a kreativitást, valamint az alkotás iránti vágyat, amely cselekvésbe csap át. Céljaidat nagy lelkesedéssel követed, rendkívül motivált vagy. Mivel egyszerre vagy gyakorlatias, de a képzeleted is szárnyal, a sikerek nem maradnak el az életedből. Fantáziadús, intelligens személyként az emberek élvezik a társaságodat, így könnyen szerzel új barátokat, még akkor is, ha esetleg saját magadat viszonylag zárkózottabb személyiségnek tartod, és az érzelmeid kifejezése néha nehézséget okozhat.

Hirdetés

A második ábrát az emberek 30 százaléka választja. Ez az ábra, amelyen a tenger szintje a legmagasabban áll, szinte felér a kép jobb oldalon látható holdig. Erős személyiséggel rendelkezel, azonban komoly döntéseidet elsősorban emocionális és intuitív alapon hozod meg. Szeretsz tenni másokért: nagylelkű, sokszor már-már önfeláldozó vagy. Életedet az emberi kapcsolataid köré szervezed, az anyagiak ennél jóval kevésbé fontosak a számodra. Szeretsz másokat megnevettetni, és felvidítani őket!

A harmadik ábrát választják a legkevesebben, mindössze 15 %! Azt kell megfigyelnünk az ábrán, hogy a hold az ég baloldalán látható, a tenger pedig békés. Nagyon fontosak számodra az intellektuális ingerek: számodra az új ismeretek elsajátítása leginkább szórakozás, és folyamatos szükséglet. Mivel széleskörű ismeretekkel rendelkezel, a problémákat is könnyen oldod meg, és jó beszélgetőtárs vagy, az emberek keresik a társaságodat. A szabadidődben sok ember vesz körül, munkádat azonban jobban szereted egyedül, mélyen összpontosítva végezni. Ennek a személyiségnek árnyoldala lehet, hogy képes vagy túlzottan is bezárkózni a saját kis elefántcsonttornyodba, és ez egy kissé elidegeníthet a világtól.

A negyedik képet választják a legtöbben: több mint a válaszadók egyharmadának esik a választása erre az ábrára. Erősen hullámzó tengert látunk a képen, a baloldalon álló Holddal. Nagyon fontos szerepet tölt be az életedben a nyugalom és a türelem: békés ember vagy, aki higgadt tud maradni még akkor is, ha nagy döntés előtt áll. Kíváncsi vagy, és szeretsz új dolgokat megismerni, megérteni az élet dolgait. Fontosak számodra az emberi kapcsolatok, ők azok, akikkel kölcsönösen energiával töltitek fel egymást. Szereted a testmozgást, de néha egy kicsit talán túl is pörögsz! Ilyenkor igazán édes a pihenés!

Neked mi a véleményed? Ne felejtsd el megosztani!

Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés