Hirdetés
Lexy Harford egy nem túl esztétikus, de ártalmatlan betegségtől szenved kiskora óta. Tűzfoltja van. Ez az arcot borító vörösség volt az, ami miatt rengeteget bántották és csúfolták egész életében. De megelégelte…
tűzfolt.PNG.1200x630_q85_crop-center_upscale
A tűzfolt egy, a születéskor már látható, kékes vörös vagy élénkvörös folt, amely lapos, a bőr szintjében lévő fejlődési rendellenesség. A korral egyáltalán nem, vagy csak kis mértékben halványodik, felszínén néha apró, vöröses csomók képződnek. Gyakran az orrgyökön, a szem környékén, tarkótájon látható. A tűzfolt kezelése igen nehéz, a legjobb kozmetikai eredményt az argon- vagy festéklézerrel történő beavatkozással érhető el. A halványabb elváltozások jól kendőzhetők vízálló, bőr színének megfelelően kiválasztott fedősminkkel.
Gyermekkorban nagyon élesen rajzolódnak ki a társadalmi különbségek. Ha valaki egy kicsit más, mint az átlag, azt a legtöbb helyen kiközösítik, bántják a külsejéért, rosszabb esetben meg is verik. Így járt Lexi is, akit a fiúk arra hivatkozva utasítottak el ezekben az időkben, hogy túlságosan ronda ahhoz, hogy szeressék. Ez nem csak egy nő számára, de bármilyen ember számára halálos sértés, főleg egy egyébként is érzékeny lelkületű lánynak.
De nem törődött bele abba, hogy egyesek ilyen durván bántak vele. Az Imgur nevű közösségi oldalra feltöltötte a képét, ezzel a címmel: Tényleg annyira ronda vagyok, hogy engem képtelenség szeretni?
Egy óra alatt, csaknem 100 ezer like és megosztás érkezett a képéhez, és szinte minden férfi – kivéve a rosszmájúak – egybehangzóan kivételesnek nevezték az elváltozása miatt. Sőt voltak, akik egyenesen azt mondták, hogy az a folt annyira különlegessé teszi őt, hogy nekik azonnal kell a lány.
Belegondolva az egészbe, mi is inkább azt gondoljuk egy ilyen elváltozás különlegessé, és nem rondává teszi az embert!
Forrás: tudnodkell.info
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés