Hirdetés

Ő itt Daisy, egy anyuka, aki egy szörnyű tragédiában elveszítette hét kölykét. A gazdája pajtája, ahol az ebek voltak kigyulladt, a kicsiket pedig már nem tudták megmenteni.
Megpróbáltunk segíteni rajtuk, de már túl késő volt. Daisy-t is le kellett fognunk, nehogy beszaladjon, hiszen így ő is a tűz martaléka lett volna – mesélte Jessica Woodruff.

Hirdetés

Fotó: Daisy Woodruff

Fotó: Daisy Woodruff

Daisy szíve annyira összetört, hogy már semmiben sem találta örömét az életben, aztán a gazdája gondolt egyet és mint kiderült, ötlete megmentette a gyászoló kutyust. Közzétette az interneten Daisy szomorú veszteségét, és körbekérdezett, nincs-e valaki, aki tud olyan kölyökkutyákat, akiknek pótmamára lenne szükségük.
 

Fotó: Daisy Woodruff

Fotó: Daisy Woodruff

Egy Lorna Murphy nevű nő jelentkezett, akinek Chloe nevű kutyusa nem sokkal azután halt meg, hogy életet adott kölykeinek. A nő nyolc aprósággal maradt magára, akiknek sürgősen anyai szeretetre volt szüksége.
Megtörtént az, amiben mindannyian bíztak: Daisy sajátjaiként kezdte nevelni a kölyköket, akik ismét értelmet adtak a szomorú kutyus életének.

Fotó: Daisy Woodruff

Forrás: zoozoo.hu
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés