Hirdetés


Molnár Miléna, Eta és a többi tyúk gondozója, minden nap a szárnyasokkal kezdi és végzi napját.
“Nálam teljes mértékben organikusan alakult ki a követőtábor. Nem is számítottam ilyenre. Nem is volt vele célom. Igazából a tyúkok hozták meg a nagy sikert, és ez által lett az Instagramom is ilyen követettebb felület. Én alapvetően vidéki lány vagyok, én mindig is ilyen voltam, szeretem az állatokat, nagyon közel állnak hozzám, nagyszüleim is tyúkoztak. És amikor újra volt lehetőségem a városi lét után ezt a falusi életet élni, akkor azonnal jöttünk, és jöttek az állatok is”
– mesélte Miléna a Fókusznak.

Hirdetés

Miléna szerint a gyökerei vidékre vezetnek vissza, és a városi élet után, amint lehetősége nyílt rá, visszatért az állatokhoz és a falusi élethez.
A baromfiudvaron a tyúkok uralkodnak. Különösen Eta, aki a legnagyobb méretű tyúk, és a helyi kakas véleményét gyakorlatilag nem veszi figyelembe. Miléna az ötletgazda, rendező és főszereplő a saját videóiban. Követői között a nők és férfiak száma kiegyensúlyozott, és a legtöbben a huszonéves korosztályból kerülnek ki. Meglepő módon azonban a legtöbb követője a fővárosból érkezik, ami azt jelzi, hogy a vidéki élet iránti vágy még mindig erősen él a magyarokban, függetlenül attól, hol élnek.
Itt nézheti meg a Fókusz riportját:

Hirdetés
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés