Hirdetés


Az igazi szerelem soha nem ér véget: Lucille és Marvin a 60. házassági évfordulóját stílusosan és mégis meghitten ünnepelte. A fotók még mindig nagy szerelemről és örök összetartozásról tanúskodnak! Marvin és kedvese, Lucille 1960-ban kötötte össze életét a nebraskai sterlingi evangélikus templomban.

Hirdetés

Marvin akkor 29, Lucille pedig 22 éves volt. Ma három csodálatos gyermekükkel, és a szűkebb családdal méltó módon ünnepelték meg a 60. házassági évfordulót.
Az esküvői fotós, Katy Autry Facebookon tette közzé a megható képeket. Láthatjuk Marvint és Lucillet együtt táncolni a a nebraskai mezőn a szabad ég alatt. De néhány fotó igen bensőséges és meghitt lett, a 60 éve örök hűséget fogadott pár ma is kimondhatatlan szeretettel közeledik egymáshoz.
A szemükben csillog a ragaszkodás és az összetartozás, ahogy egymásra néznek, féltőn megérintik egymást, látszik, hogy őket már a világon soha semmi sem választja el.

Hirdetés“Nagyon megható esküvőnk volt annak idején, még a lelkész is elérzékenyült. Apám sírt, anyám sugárzott a boldogságtól, büszke volt, és tartotta magát. Mindketten úgy hitték, hogy Martin számomra a tökéletes, tudták, hiszen az ember csak ahhoz megy hozzá, aki a legjobb számára”

– mondta Lucille

Posted by Katie Autry Photography on Thursday, 20 August 2020

Hirdetés
Categories: Megható

Hirdetés