Hirdetés


Egy új kiskutya érkezése minden család életében fontos esemény, de egy berni pásztor és egy golden retriever kölyök találkozása a TikTokon keresztül már több mint 20 millió embert kápráztatott el.

Hirdetés

Az új családtag, Boet, a golden retriever kölyök, éppen most került bemutatásra Moosnak, a nagy berni pásztornak. A gazdák természetesen rögzítették ezt a meghitt pillanatot, amely első látásra nem túl biztató: egy aprócska kölyök és egy hatalmas pásztor – vajon hogyan jönnek ki egymással?
Ám a szemtanúk meglepődtek, mikor Boet egyáltalán nem ijedt meg a nagyobbik társától. Sőt, kissé tiszteletlenül is viselkedett a nagy kutya mellett, területet igyekezett kisajátítani. Bár Moos eleinte játéknak vette a dolgot, hamarosan elege lett az attrakcióból.
“Valójában senki nem számíthatott arra, ami történt” – mondta egyikük. “A kicsi egyáltalán nem szeppent meg. Sőt, kissé tiszteletlennek is számít a nagy kutya mellett, hisz ő területet akar kisajátítani…”

Hirdetés

Bizonyára a későbbiekben még folytatódik ez a történet – a berni pásztor biztosan jelezni fogja, hol a határ. Az első találkozásuk azonban kellemes emlékként marad meg, sőt, egyenesen mulatságosnak is tűnt.
Az édes jelenetet immár több mint 20 millióan láthatták a TikTokon, és a számok folyamatosan növekednek. Fotó: képkocka a videóból.

@moostheberner Weird but cute #firstmeeting #dog #bernesemountaindog #goldenretriever #puppy #fyp #firsttime #puppylove #foryou ♬ Accidentally in Love – KiD RAiN

Hirdetés
Categories: Humoros

Hirdetés