Hirdetés


Az X-Faktor legújabb évadának mentorválasztása izgalmas fordulatot hozott: Tóth Andi is csatlakozik a zsűrihez. Az RTL csatorna hivatalos bejelentése szerint a fiatal énekesnő lesz az egyetlen női mentor a műsorban. Ez különösen érdekes lesz, figyelembe véve, hogy a múltban személyes konfliktusai voltak néhány zsűritag, például Majka rapperrel. Majka korábban nyilvánosan is szkeptikus volt Andi zenéjével kapcsolatban, így kérdéses, hogyan alakul majd a kapcsolatuk a közös munka során.

Hirdetés

Tóth Andi őszintén mesélt arról, milyen furcsa érzés volt ismét belépni az X-faktor stúdiójába, ahol éppen 10 évvel ezelőtt, 15 éves korában diadalmaskodott Szikora Robi mentorálásával. A visszatérésével kapcsolatos izgalmak és a zsűritagok közötti együttműködés vajon milyen új dinamikát hoznak majd a műsorba?

Hirdetés

“Nem látom át, hogy ez a dolog mitől működik. A szöveg, a dallamvilág kicsit butusos” – mondta Majka Tóth Andi Néztek című daláról, amikor a Sztárban Sztár leszek! zsűritagjaként kellett eldöntenie, mennyire sikerült Krizsán Lilinek Tóth Andiként helytállnia a színpadon.
Hallgasd meg Tóth Andi slágerét:

Hirdetés

Az X-Faktor legújabb évadában izgalmas mentorcsapat gyűlt össze, köztük Tóth Andi és Majka, akik a műsor korábbi évadai során már voltak különböző állásponton. Majka még nem nyilatkozott kifejezetten újdonsült mentortársairól, de várakozással tekinthetünk előre, hogy a közös munka során esetleg pozitívabb véleményt alakít-e ki Andiról.
A zsűri további tagjai között van Valkusz Milán is, aki korábban egy párt alkotott Tóth Andi egyik korábbi zenésztársával. Ennek ellenére Andi biztosította a közönséget, hogy ez nem okoz majd feszültséget közöttük. Gáspár Laci, a negyedik mentor, korábban kifejezte, hogy szerinte Andi hiba volt visszavonulnia az énekléstől, mivel kiemelkedő tehetséget lát benne.

Hirdetés

Ez az évad ígéretesnek tűnik nemcsak a tehetséges versenyzők, hanem a mentorok közötti dinamikus együttműködés miatt is. A zsűritagok közötti interakciók és az egymás iránti tisztelet várhatóan jelentős hatással lesznek a műsor hangulatára és a versenyzők fejlődésére.
„Nem ismerem igazán, szerintem zárkózott, mindent jól csinál amúgy, és tehetséges” – fogalmazta meg véleményét Laci.

Hirdetés

Nem tudni pontosan, mi várható, hogy vajon lesznek-e konfliktusok köztük, vagy békés és nyugodt lesz a mentorok kapcsolata. Ki tudja, talán éppen ezek adják majd a show igazi izgalmát. Egy biztos: a X-Faktor stúdiójában idén mindenkit magával ragad majd az izgalom!

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés