Hirdetés


Bár már mindkettőjüknek új párja van, és szerelmesebbek, mint valaha, sokak számára még mindig felfoghatatlan a szakításuk, rengetegen bíznak abban, hogy egyszer még visszatalál egymáshoz Marsi Anikó és Palik László. A rajongók többsége még mindig nem adta fel a reményt, hogy egyszer újra egymás oldalán lássa az álompárt, és a Star magazin által megkérdezett Frabato mágus szerint erre minden esély megvan!

Hirdetés

Az ismert mágus a lapnak elmondta, úgy látja, hogy idővel ismét fellobbannak a köztük lévő érzelmek, és 3-4 év múlva újra összejönnek majd.
„Ha a számokat nézzük, az emberek életében hétévente történnek változások. Most ennek a ciklusnak a közepén tartanak, ami azt jelenti, hogy három-négy év múlva egy újabb hétéves ciklus ér véget. Akkor pont elérnek abba a korba, amikor lesz egy visszaforgás, visszatekintés az addigi életükre. Így én a számok alapján valószínűnek tartom, hogy akkor vissza fognak térni egymáshoz – jelentette ki a Star magazinnak Frabato, hozzátéve, hogy a sztárpár kapcsolata már évekkel ezelőtt tönkrement, de a gyerekek miatt próbálták egyben tartani a családot.

Hirdetés
– Ugyancsak a ciklusváltás miatt arra lehet következtetni, hogy Anikó és László házassága valójában 3-4 éve ment tönkre, és azóta az útkeresés fázisában vannak.” – mondja Frabato, aki szerint sem Anikó, sem László új kapcsolata sem fog örökké tartani.
„Az elkövetkező években is támaszai lesznek a másiknak, adódnak a jövőben olyan helyzetek, amikor segítik egymást. Ez a közeli viszony alakulhat át közöttük néhány év múlva újra szerelemmé. Ismét feltörnek majd bennük a régi érzelmek, szép emlékek és vágyak.” – írta a kiskegyed.blikk.hu

Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés