Hirdetés

Fotó: MTI/Mónus Márton

Pont hétvégén, most szombaton lesz két esztendeje annak, hogy Benedek Tibor világklasszis sportolónk elhunyt.
A háromszoros olimpiai bajnokot mindenki szerette és tisztelte, még ellenfelei is a legnagyobb elismeréssel nyilatkoztak róla.

Hirdetés
Számtalan dicsőséget szerzett hazánknak, sportolóként és emberként is kivételes egyéniség volt.
Éppen ezért érthetetlen és felháborító, ki merészeli meggyalázni az emlékét.
Kabát Péter, az Újpest FC sportkoordinátora a Blikktől értesült a hitvány cselekedetről, és nem is rejtette véka alá a véleményét:
„– Megmondom őszintén, szóhoz sem jutok… én ezt nem tudom megérteni. Hogy tud valaki ilyet csinálni, hogy megrongálja egy ilyen ikonnak a festményét, hogy képes odapingálni? … Egyszerűen nem jutok szóhoz. Épelméjű, épeszű ember nem csinál ilyet. Felháborító, teljesen meg vagyok döbbenve.”

Fotó: facebook

Hirdetés

„A szurkolói megnyilvánulásokra nem szeretnék reagálni. Mindenkinek szíve joga, hogy mit gondol, mit mond ilyen helyzetben. Annyi biztos, ha valaki ilyet csinál, az nem elfogadható. Itt nem csak arról van szó, hogy én újpesti érzelmű vagyok, és ezért nem bírom elviselni. Ilyet egyszerűen senkivel nem teszünk, pláne nem olyan valakivel, aki ennyi mindent tett le az asztalra.”
„Közvetlen kapcsolatom nem volt a Tibivel, de mindig elképesztően tiszteltem. Egy világklasszis vízilabdázóról beszélünk, akit mindenki ismer az országban, sőt, az egész világon” – tette hozzá Kabát.

Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés