Hirdetés


Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, hamarosan ünnepli 90. születésnapját, melyre a Nemzeti Színház különleges ünnepséggel készül. Az eseményen színházi társulatok, művész kollégák, barátok és sztárfellépők adják majd tiszteletüket az ünnepeltnek. Az est fénypontja a művészek és közeli barátok köszöntője lesz.

Hirdetés

Bodrogi Gyula az ünnepi események előtt nyitottan és megrendítően mesélt a legutóbbi interjújában egészségi állapotáról és azokról az érzésekről, amelyek az elmúlt időszakban kísérték. Az ünnepelt színész kifejezte, mennyire hálás az őt körülvevő támogatásért és szeretetért, amelyet pályafutása során kapott.

Hirdetés

“Újabban bosszantott a ’Hogy van?!’ Pedig ez milyen kedves is lehetne. Hányszor odavetjük az ismerősöknek, barátoknak – néha választ sem várva – szinte csak üdvözlésként ezt a kérdést. Most pedig a betegségem után történt néhányszor, hogy egészen másképpen hangzott ez a ’Hooogy vaaan?!’ (…) Az érdeklődést köszönöm szépen, de a szánakozás kegyetlenül tud fájni. Eszembe juttatja a betegséget. Nagyon sok múlik a hangsúlyon, a hanghordozáson. Az egészségi állapotom most rendben van. Átmenetileg jól vagyok. Ebben a korban már nem lehet azt mondani, hogy ide nekem az oroszlánt is, mert hátha ideadják!” – mesélte a színész legutóbbi interjúja során.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés