Hirdetés

Egy Facebook csoportba töltötték fel az alábbi fotót, amitől rögtön felbolydult a világháló népe. Több, mint 1400 reakció érkezett a fotóra, és 115 hozzászólás. Ezek közül mutatunk néhányat:
“Hat, kicsit nehezemre fog esni, de akkor mostantól kopogás nélkül nyitom rajuk az ajtót.”
“A kopogás tényleg bunkó dolog de a háziorvosnál nem hiszem, hogy megzavarsz egy nyelv spatulával végzett szívbillentyű műtétet…”
“egyszer egy nőnek felment nagyon a vérnyomása a rendelőben. A váróban lévő betegek adtak neki egy béta-blokkolót, mert az egyetlen asszisztensnő nem látta el, és ügyeletre akarta küldeni- 7:45 kor. Mert a doktornő csak 8 -tól rendel….:-(..”
“Hàt, ha egyszer nem hajlandó felfogni, hogy X percenként kijönnek az eü dolgozók, és veri az ajtót mint egy barlangi troll meg hívás nélkül bejön (!!!)….. Ugyan nem itt dolgozom, de sajnos ez a módi a betegek részéről”
“Én konkrétan tegnap voltam orvosnál, míg vártam három nyugdíjas jött be, és ment lendületből az ajtóhoz kopogni és benyitni. Aztán mikor mondjak neki hogy “várni kellene”-egyebkent kedvesen és udvariasan, akkor meg “jaa, jó, rendben” és akkor ül le csak. Addig még a kabátját se veszi le…”

Hirdetés
Forrás: lajk.hu
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés