Hirdetés


Berki Mazsi nemrég a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsor vendége volt, ahol nyílt őszinteséggel mesélt néhai férjével való kapcsolatáról. Mindenki legnagyobb döbbenetére most először beszélt Mazsi házasságuk megromlásáról, nehézségeikről és egy állítólagos megcsalásról is. A Bors felkereste a sztárjósnőt, Lénárt Évit, akin keresztül Berki Krisztián máris üzent.

Hirdetés

Berki Krisztián Fotó: Bilkk


Berki Krisztián üzenete Mazsinak
A sztárok jósnője szerint az interjú után nem volt olyan boldog az egykori médiaszemélyiség. Szó szerint csalódottnak festette le őt Lénárt Évi.
“Mazsi interjúja után felvettem a kapcsolatot Berki Krisztiánnal. Kicsit csalódott volt…”
– kezdte a jósnő. A legjobban Berki Krisztiánt az zaklatta fel, amikor kislányuk születéséről beszélt Mazsi. Kiderült ugyanis, hogy mégsem élőben közvetítették lányuk születését, ez pedig egy olyan titok volt, amit Krisztián sosem akart, hogy kiderüljön.

Hirdetés

„Úgy érzi, a felesége hátba szúrta őt, és csak remélni tudja, hogy ez Mazsi gyászfeldolgozási stratégiájának a része: próbál nem kötődni, elszakadni tőle. Éppen ezért nem is haragszik rá, azt viszont nagyon nehezményezi, hogy Mazsi közölte ország-világgal, hogy nem volt élő a szülés. Értelmetlennek és cinikusnak tartotta ezt, s ha ő ott lett volna, biztos nem lett volna ennyire meggondolatlan. Idézem tőle: Céltáblának tett ki mindkettőnket, ráadásul én már meg sem tudom magam védeni” – fogalmazott a jósnő. Majd azt is elárulta, Berki Krisztián mit gondolt felesége új párjáról.
„Örül, hogy Mazsi keresi a boldogságot, és ilyen légkörben neveli közös kislányukat is. Azt viszont még elmondta, hogy szerinte ez a szerelem nem lesz hosszú távú felesége életében, csalódni fog…”

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés