Hirdetés


Vadon Jani, aki több mint egy évtizede alkotott párt Sebestyén Balázzsal a rádiózás világában, bejelentette, hogy elhagyja a Rádió1-et és a “Balázsék” reggeli műsort. Ezzel egyidőben zárul le rádiós karrierje is, amit a műsorvezetők a “Balázsék” Facebook-oldalán hivatalosan is megerősítettek. Vadon az új kihívások felé fordul, és több, régóta dédelgetett álmát szeretné megvalósítani. Kollégái szerint ez a lépés olyan, mintha “egy családtag külföldre költözne”.

Hirdetés

Vadon elköszönő üzenetében kiemelte, mennyire fontosnak tartja álmai megvalósítását, és háláját fejezte ki azoknak, akik eddigi pályafutása során támogatták. Bejelentette, hogy mostantól más területeken szeretne tapasztalatokat szerezni, több időt fordítani családjára és személyes élményekre.
A műsorvezető rádiós pályafutása során számos állomáson dolgozott Balázs és Rákóczi Feri oldalán, kezdve a Danubius “Pirítós” című reggeli műsorától a Class FM “Morning Show”-ján át a Rádió1 “Balázsék” műsoráig. Emellett Vadon és Balázs az RTL “Celeb vagyok, ments ki innen!” reality műsorát is együtt vezették, amely tavaly októberben botrányt kavart egy kolumbiai gyermek megalázó és kiszolgáltatott helyzetbe hozásával. Az eset kapcsán a Médiahatóság súlyos jogsértést állapított meg, és jelentős bírságot szabott ki.

Hirdetés

A “Balázsék” műsor 2024-ben megújult formában folytatódik, a távozó Vadon Jani helyére új műsorvezető lép. Az érintettek bár szomorúak a változás miatt, mindannyian a legjobbakat kívánják Vadonnak új fejezetének kezdetén.

Kiemelt kép: Rákóczi Feri, Sebestyén Balázs, Vadon Jani – Forrás: Rádió1
Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés