Hirdetés


Nem lesz temetése Vágó Istvánnak! A népszerű tévéstől szerettei, szűk körben, saját otthonuk kertjében búcsúznak. Az egykori politikustól pártja viszont nyilvánosan búcsúzik, ezen az eseményen lesz lehetősége a rajongóknak leróni kegyeletüket. A Demokratikus Koalíció május 18-án, a Szent István parkban tartja a megemlékezését.

Hirdetés

Nyilvános búcsúztatót szerveznek
A Demokratikus Koalíció a gyászoló családdal egyeztetve nyilvános búcsúztatót szervez Vágó Istvánnak. Erre május 18-án, csütörtökön 17 órától kerül sor Budapesten, a Szent István parkban. A megemlékezésre várnak mindenkit, aki szeretne végső búcsút venni Vágó Istvántól.

Hirdetés

Aki szeretne, jöjjön el
„Mindenkit arra kérünk, ha kedves emléket őriz Istvánról, jöjjön el, rója le a tiszteletét, és ha szeretne, helyezzen el egy szál fehér virágot a megemlékezésen. Köszönjük!” – írták a közleményben.

Szűk családi körben
A család a végső búcsút szeretné megtartani magának, ezért Vágó Istvánnak egyáltalán nem lesz temetése. Kiderült, hogy otthon, a kertben, szűk családi körben szeretnének búcsút venni a szerettüktől.

Titokban tartják
A Blikk kereste Vágó István fiát, Pétert, aki azt mondta, zárt körű megemlékezést szerveznek, amikor pedig a temetés helyszíne és időpontja felől érdeklődtek, akkor kedves, ám de hallhatóan megtört hangon csak annyit felelt, hogy „ezt nem fogják megtudni”.

Hirdetés

Hirtelen szerette volna befejezni
Vágó István egyébként az elmúlt időszakban több interjúban elmondta, hogy hirtelen szeretné befejezni, nem pedig betegen, párnák között. Nos, a tévésnek ez a kívánsága teljesült is, de a barátokat, rokonokat, sőt, az ország nagy részét is rendkívüli módon megrázta a halála.

Nem beszélt arról, hogy beteg lenne
A népszerű műsorvezető tragikus hirtelenséggel hunyt el otthonában. Halála előtt nem sokkal egyébként Facebook-oldalán a pápalátogatással kapcsolatos véleményét is megosztotta – vagyis nem utalt semmi sem arra, komoly baj lenne, nem küzdött betegséggel.

Hirdetés

Nem félt az elmúlástól
Vágó István egy februári interjúban arról beszélt, hogy ha egyszer eljön az ideje, nem szeretne fájdalmak között távozni. „Apámat már túléltem, anyám szép, hosszú kort ért meg, kilencvenegy éves volt, amikor elment” – magyarázta a Best magazinnak.

Inkább hasznos szeretett volna lenni

Hozzátette, azt nem tudja megmondani, hogy az apai, vagy az anyai ág lesz benne a domináns. Az elmúlástól sosem félt, inkább a betegségtől. „Inkább az a kérdés foglalkoztat, mennyire lehetek még hasznos a szűkebb és tágabb környezetem számára” – magyarázta.

Kiemelt kép: Vágó István. Fotó: Youtube.com
Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés