Hirdetés


Vannak, akik mindennél jobban szeretnének egy kutyát, megint mások el se tudják képzelni, hogy egy kutyával kelljen osztozniuk a dolgokon. Történetünk főhősének a barátnője mindenképp az utóbbi csoportba tartozik.
A lány ugyanis kerek-perec közölte a megszeppent barátjával, hogy vagy a kutyáját távolítja el otthonukból, vagy ő megy el és nem látja soha többé. A fiú egy napig tépelődött, majd kieszelte a legjobb megoldást.

Hirdetés

Fogta magát és az alábbi hirdetést adta fel a neten:
A barátnőm nem szereti a kutyámat, Mollyt, szóval új otthont kell találnom neki. Fajtiszta, jó helyről származik, és négy évet töltöttünk együtt. Szeret játszani, de nem nagyon jól képzett. Hosszú szőrű, így az átlagosnál több törődést igényel, különös tekintettel a körmeire.
De ő nagyon szereti, ha törődnek vele. Nem alszik sokat, és rengeteg zajt csap egész éjjel; helyette akkor alszik, amikor én dolgozom.
Csak a legjobb és legdrágább ételeket hajlandó megenni. SOHA nem üdvözöl az ajtóban amikor hazaérek a munkából egy hosszú nap után, és soha nem ad feltétel nélküli szeretetet még akkor sem ha magam alatt vagyok.

Hirdetés

Nem harap, de gyorsan tud nagy hűhót csapni.
Szóval…ha bárkit is érdekel a harminc éves, önző, rosszindulatú és kapzsi BARÁTNŐM, jöjjön és vigye el! A kutyám és én azt akarjuk, hogy a lehető leghamarabb elköltözzön. Sürgős!”
Néhány nappal a hirdetés feladása után, a férfi közzétett egy frissítést: a barátnője visszatért a gazdáihoz (szülei) — ő pedig Mollyval új partnert keres.

Hirdetés
Ő itt Molly. Szerinted jól tette a fiú, amit tett?

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!
(A nyitókép illusztráció)
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés