Hirdetés


Nemrégiben került nyilvánosságra, hogy Vajna Timi, az ismert magyar személyiség, eladásra kínálja 1,3 milliárd forint értékű luxusvilláját a Baba utcában. A hírt a Bors számolt be először, részletezve a ház lenyűgöző jellemzőit: a 1260 négyzetméteres telek, a hét szoba, köztük négy hálószoba, a nyolc autó számára elegendő mélygarázs, valamint a 150 négyzetméteres márványburkolatú nappali és a 30 méteres terasz.

Hirdetés

Timi a házat három évvel ezelőtt, 850 millió forintért vásárolta meg, de most úgy döntött, hogy eladja. Mint elmondta: “Nem itt laktam Andyvel. Magamnak és a jövőbeli családomnak vettem ezt a gyönyörű, modern házat 2020-ban a II. kerületben, de mivel Amerikában töltöm az év nagy részét, nem akarom tovább fenntartani. Körülbelül háromszor aludtam benne tíz napot, szóval teljesen új”.

Hirdetés

Ez a döntés rávilágít arra, hogy Vajna Timi élete jelentős részét az Egyesült Államokban tölti, és a budapesti ingatlan fenntartása nem felel meg jelenlegi életmódjának. A villa eladása jelentős figyelmet kapott a média és az ingatlanpiac részéről, hiszen ritkán kerül ilyen értékű és minőségű ingatlan a piacra. Az eladás körülményei és a ház különleges jellemzői egyaránt érdekesek a potenciális vevők és az ingatlanrajongók számára.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés