Hirdetés


Andy Vajna halála után még azok is az özvegye mellé álltak, akik eddig nem szerették őt. Sokan együtt éreztek vele, és eltűntek a közösségi oldalán oly gyakori mocskolódások. Az utóbbi hetekben viszont Timi gőzerővel visszatért közösségi médiába, és sokaknak nem tetszett, hogy az özvegy ismét a hétköznapinak egyáltalán nem nevezhető életéről posztol.
Láttunk jókedvű társasággal posztolt fotókat a Földközi-tengerről, edzőtermi videókat, kozmetikusnál készített felvételeket, és több, pikáns fotót is az özvegyről. Ismét megjelentek a rossz indulatú hozzászólások, sőt volt, aki még ettől is tovább ment, és a valóságban alázta porig a Lamborghinijével autózó Timit. Erről Andy Vajna özvegye így írt az instagram oldalán: A piros lámpánál mellém áll egy fehér luxusautó és a férfi vezető hangosan kiabálja nekem, hogy kurva, kis szünet, k…a, majd még hangosabban, k…………………a, miközben az anyósülésen ülő barátnője veszi a telefonjával” – mesélte Timi a történetet, aminek az oka szerinte a Lamborghinije volt. Azonban a sok gonoszkodó komment valószínűleg meggyőzte arról, hogy nem is a luxusautóval van baja az embereknek, hanem vele.

Hirdetés

„Nagyon nehéz időszakon megyek keresztül…
Nem tudom miért kaptam ezt a feladatot a sorstól, de mindenből tanulunk.. ha az élet túl könnyű lenne, akkor valószínűleg nem lenne értelme, csak már sokszor nem bírom se lelkileg, se idegileg… de akkor átölelem az állataimat és megnyugtatnak… és elolvasom a kedves hozzászólásokat ” – írta Timi.
A férje halála után különben is Timi nagyon sok emberben csalódott. Barátokban, üzletfelekben egyaránt. Így egyedüli támaszai a cicái maradtak, így ha szomorkodik, ha bántja valami, barátok helyett a macskái azok, akik megvigasztalják. No meg jósnő barátnője, aki szintén elveszítette a férjét, így nagyon is jól tudja, min megy keresztül Timi. Együtt keresik azokat a jeleket, amelyeket Tímea szerint Andy küld neki, így segítve őt tovább az útján.

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés