Hirdetés


Andy Vajna özvegye egy kórházból posztolt közösségi oldalán, lesújtó véleményt fogalmazott meg.
Egészségügyi intézményben járt
Vajna Tímea nemrég egy kórházban tartózkodott. Instagram oldalán egy story formájában osztotta meg véleményét.

Hirdetés

Ezt írta a médiaszereplő
“Órákig tartó várakozások… A terméketlenség súlyos probléma, plusz nincsenek normális férfiak. Így a nők kifutnak az időből. Annyira szomorú” – írta Vajna Tímea. A story néhány órán keresztül érhető el ide kattintva.

Hirdetés

Szakíthatott párjával
Vajna Timi férje, Andy Vajna halála után összejött egy Zoltán nevű férfival. A titokzatos férfi kilétére nem derült fény, ám a közös képek eltűntek Vajna Tímea oldaláról. Mindebből és a mostani posztjából arra lehet következtetni, hogy jelenleg egyedülálló.

Nemrég betörtek hozzá
Karácsonykor betörtek Vajna Tímea házába. A híresség akkor egy videót és több képet is feltöltött az elkövetőkről. Azt remélte, hogy a felvételek segítségével sikerül elkapni a bűnözőket.

Nem tartózkodott otthon
A bűnözők akkor törtek be hozzá, amíg otthonától távol volt. Legalább hárman voltak az elkövetők a kamerák felvételei alapján.

Hirdetés

Mindent felvett a kamera
Elsőként egy férfi lépett be Vajna Timi lakásába, ezután fel is kapcsolta a villanyt. Kinyitott egy szekrényt, majd sietve egy másik szobába ment.

Átkutatták a házat
A betörők alaposan átkutatták a házat. Az egyikük egy kisebb dobozt vett magához. A másik pedig egy nagyobb tárgyat cipelt magával, úgy távozott.

Egy fehér színű autóval hajtottak el
A felvételek alapján egy Toyota márkájú gépkocsiba ültek a betörők, majd úgy léptek olajra. A kamera azonban rögzítette a jármű rendszámát.

Maszkban voltak a bűnözők
A betörők mindegyike eltakarta az arcát, hogy megnehezítse a nyomozók munkáját. Kezükön kesztyű volt, hogy ne hagyjanak ujjlenyomatot.

Kiemelt kép: Vajna Tímea – Forrás: Instagram
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés