Hirdetés


Őrangyalunk számtalan módon üzenhet nekünk az Univerzum titokzatos jelrendszerét használva. Kaphatsz ismétlődő számsorokat, egy nap folyamán többször is hallhatod az üzenetet egy zenébe vagy tévéműsorba beágyazva, erőteljes álmok, vagy varázslatos események és különös ismétlődő érzések jelezhetik égi segítőink üzenetét.

Hirdetés

Sokszor nem vesszük észre ezeket a jeleket, vagy csak nem merjük elhinni, vagy nem tudjuk megérteni a számunkra küldött égi üzenetek jelentését. Most az angyali üzenet egyszerű és egyértelmű módon érkezik Hozzád!
Válassz egyet az alább látható 6 képből, és olvasd el a hozzá tartozó angyali levelet, amely Neked szól:

Hirdetés

1. Valóra Váló Álmok – A Remény levele
Vágyaid hamarosan valósággá válnak! Lehet, hogy mostanában nem úgy alakultak a dolgaid, ahogyan vártad őket. De kitartó munkád és hited meghozza a gyümölcsét. Közeledik a nap, amikor Áldás ragyogja be életedet! Egyet ne felejts: minden nap legyen meg a hited és tudd, hogy angyalok ezrei munkálkodnak azon, hogy életed olyanná váljon, amit szeretnél.

2. A Bőség Eljön Hozzád – A Jólét levele
Talán sokszor féltél és álmatlanul forgolódtál a gondjaid miatt. Közeledik az idő, amikor az Univerzum kiárasztja Rád bőségszaruját és elhalmoz Téged minden jóval. Kívánságaid hamarosan valósággá válnak! Eddigi életednek, imáidnak és tetteidnek meglesz az eredménye!

Hirdetés

3. Minden rendben lesz – A Béke levele
Az utóbbi időszak nehéz és sötét volt számodra. Azonban ne csüggedj, és ne add fel a jobb életbe vetett hited! Hamarosan letisztulnak körülötted a dolgok és csodálatos módon minden megoldódik! Ne feledd: Mindig a hajnal pillanata előtt a legsötétebb az éjszaka! Tarts ki, a megoldás közelebb van, mint hinnéd!

4. Csodálatos vagy! – Az Erő levele
Őrangyalod szeretné, ha tudná, hogy csodálatos lelked van. Erőd és kitartásod egy jobb életet tartogat számodra. De arra is kérnek, hogy most még adj bele mindent és ne add fel hited és kitartásod a csoda megtörténte előtt. Az élet, melyre vágytál, hamarosan megérkezik hozzád!

Hirdetés

5. Mosolyogj, mert megérdemled a jó dolgokat! – A Hit levele
A kulcs a hozzáállásodban rejlik. Ahhoz, hogy megkapd az ég jutalmát tartsd meg hitedet és pozitív szemléletmódodat. Minden nap mosolyogj, hiszen minden napban van valami szép. Örömöd és békéd az, ami által megteremtheted és elfogadhatod az életedbe érkező ajándékokat! Egy percig se szomorkodj! És ne engedd, hogy a világ negativitása átragadjon rád!

6. Apró lépésekkel teljesülnek a nagy álmok! – A Képzelet erejének levele
Álmaid sebesen közelítenek feléd. Azonban fontos, hogy folyamatosan képzeld el a sikert! Álmodozz róla, mintha már valósággá vált volna. Érezd át milyen az, amikor teljesülnek a vágyaid. Mindent elérhetsz és megkaphatsz, amit szeretnél, ha folyamatosan pozitív képeket tartasz fenn magadról! Apró lépsekkel jutsz el célodig!

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés