Hirdetés


Ahány ház, annyi karácsonyfa. Nem lehet két teljesen egyformával találkozni. Ahogyan minden mással kapcsolatban, a karácsonyfa díszítését illetően is megvan az egyéni ízlésünk. Lehet az ezüstfenyő szolid díszekkel, csak piros és arany, esetleg mesebéli hangulatú tele figurákkal és saját készítésű mézeskaláccsal.

Hirdetés

Most csak annyi a feladatot, hogy kiválaszd azt a képen látható fát, amelyik a szívednek legkedvesebb és kiderítsd, hogy ez mit árul el a személyiségedről.
Ha az 1. a választásod
Te vagy a napsütés sok ember életében. A mosolyod apró boldogság sugarat hoz azok életébe, akik éppen rossz passzban vannak a környezetedben. Talán nem is tudod, de ezek közül az emberek közül sokan nagyon is csodálnak téged! Minden ember, akivel találkozol, legyen az a munkatársad, egy ügyfeled, a postás vagy a családod bármely tagja, örömmel látja pozitivitásodat. Ha egy-két napig távol vagy valahonnan, úgy érzik, mintha a nap is felhők mögé bújt volna.

Ha a 2. a választásod
Pontosan tudod, milyen fontos pillanatokban kell a kedvességed kimutatni. Valahogy képes vagy megérezni, hogy hol van szükség segítségre. Az apró kedves cselekedetek számodra teljesen természetesek és soha nem vársz el viszonzást cserébe. Önzetlen vagy, anélkül, hogy ennek tudatában lennél, mások viszont nagyon is észreveszik. Azonnal békét és boldogságot hozol a körülötted lévők szívébe.

Hirdetés
Ha a 3. a választásod
Nagy titoktartó vagy. Soha nem gondoltad volna, hogy ilyen furcsa gyűjteményed lesz egyszer, de titkok szinte áramlanak hozzád, hiszen nagyon jó barát vagy. Az emberek szívesen megosztják veled gondolataikat és vágyaikat, mert teljes mértékben megbíznak benned. Tudsz a családod és barátaid reményeiről, álmairól és legfájóbb pontjaikról is. Ezeknek a titkoknak a megtartása egyáltalán nem jelent terhet számodra, a többiek pedig nagyon hálásak, hogy enyhet találhatnak nálad, titkaik átadásával.

Ha a 4. a választásod
A nevetés ajándékát viszed magaddal, bárhová is menj. Mindig van egy jó vicc vagy egy kedves megjegyzés a tarsolyodban, amivel megörvendeztethetsz másokat. A viccelődés, amivel nevetést váltasz ki, sosem durva vagy bántó jellegű. A humor számodra szinte minden helyzetben megtalálható. Azáltal, hogy megnevettetsz másokat, segítesz számukra könnyedebbé tenni a mindennapokat. Az emberek szeretnek a közeledben lenni, abban a reményben, hogy aznap sem maradnak jókedv nélkül.

Hirdetés
Ha az 5. a választásod
Mindig a legjobb ajándékot találod meg mindenki számára. Szeretsz jól utánajárni a dolgoknak, sőt kutatásokat is végezni annak érdekében, hogy mindenki a legelégedettebb legyen, viszont sokszor egyszerűen ráérzel arra, hogy kinek mi lehet az igénye. Mindig nyitva tartod a szemed a világban, hogy el ne szalaszd a lehetőséget, hogy bármelyik szerettedet megörvendeztethesd valamivel. Számodra adni sokkal többet jelent, mint kapni. Mások örömre a te boldogságod forrása.

Ha a 6. a választásod
Emlékszel a barátaiddal és családtagjaiddal kapcsolatos minden apró részletre. Emlékszel a születésnapokra, a kedvenc ételekre, a háziállatok nevére és még sok minden másra. Ez a tehetséged megkönnyíti a többi emberrel való kapcsolatodat, hiszen sosem tudtok kifogyni a beszédtémából, ezáltal pedig még jobban megismerheted a másikat és ő is téged, a kapcsolatotok pedig mélyülhet. A legfontosabb pedig az, hogy ezeket a dolgokat nem nagyvonalúságból teszed, hanem azért, mert valóban érdekel mindenki, aki körülötted van.

Hirdetés
Ha a 7. a választásod
Csodálatos békéltető és közvetítő vagy. Ha két barátod vagy családtagot összevész, tudják, hogy hozzád érdemes fordulniuk, ha megegyezésre szeretnének jutni. Képes vagy rá, hogy több oldalról is megérthess egy konfliktust és mások számára is könnyűvé teszed a különböző szempontok megértését. Számos barátságot mentett már meg a béketeremtő személyiséged, ugyanakkor sok karácsonyi összezörrentést oldottak már fel elgondolkodtató és csillapító bölcs szavaid.

Ha a 8. a választásod
Mindig tudod, hogy melyik embernek milyen üzenetet vagy információt kell éppen tovább küldeni. Van, hogy képek, videók vagy idézetek formájában próbálsz átadni valami fontos információt, amiről úgy gondolod, hogy a másik számára szükséges lehet, de sokszor saját kútfőből is igyekszel a legjobb mondatokat megformálni és enyhülést, örömet hozni a körülötted élők számára. Annyira célba tudsz találni, hogy mások sokszor le is mentik az általad küldött dolgokat, hogy újra és újraolvasva táplálkozhassanak belőle.

Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés