Hirdetés


Nincsenek véletlenek!
Nézd meg figyelmesen a kártyákat, hagyd, hogy a megérzéseid irányítsanak, és válassz közülük egyet.
Ez a kártya olyan üzenetet hordoz magában, ami remélhetőleg épp most van szükséged.

Hirdetés

1. Ébredés
Ez a kártya arra emlékeztet bennünket, hogy nem a külvilágban kell keresnünk a valóságot, hanem önmagunkba kell néznünk. Amikor a külsőségekre összpontosítunk, gyakran ítélkezünk: ez jó, ez rossz, ezt akarom, ezt nem. Ezek az ítéletek csapdába ejtenek bennünket a saját illúziónkban, a régi, berögzült szokásainkban. Szabadulj meg ezektől a véleményektől, és mozdulj el befelé.
Tegyél meg mindent, hogy magaddal tisztában legyél. Próbálj a külső megfelelésektől megszabadulni! A szabályokat te magad hozd meg, és ne hagyd, hogy mások befolyásoljanak.

Hirdetés

2. Változás
Ez most az elengedés ideje. Hagyd, hogy bármilyen fájdalom, szomorúság vagy nehézség egyszerűen csak jelen legyen, és fogadd el. Ne menekülj előle, mert úgyis utolér!
Adj időt magadnak a nehézségek feldolgozására – ez ugyanis nem történik meg egyik pillanatról a másikra. De soha ne feledd: az idő a szövetségesed!
Hirdetés

3. Siker
Ne feledd, hogy minden fényes felvonulásnak van kezdete és van vége is. Ha ezt szem előtt tartod, és minden cseppjét kiélvezed a most tapasztalt boldogságnak, akkor megbánás nélkül tudod majd elfogadni a jövőt.
Ne akarj görcsösen ragaszkodni ehhez a bőségben gazdag pillanathoz, ne próbáld elérni, hogy örökké tartson.
A legnagyobb bölcsesség, amit észben kell tartanod az életben, akár a csúcson, akár egy völgyben jársz, az, hogy ez is elmúlik. Ünnepelj, élvezd a pillanatot, és folytasd az utat.
Élvezd a csúcsot, amíg lehet, aztán élvezd ki a völgyet is, amikor eljön az ideje. Mi a baj a völggyel? Mi a baj azzal, ha a mélyben vagy? Ez a pihenés ideje. A csúcs izgalom, és senki sem létezhet a folyamatos izgalom állapotában.

Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés