Hirdetés


Függetlenül attól, hogy hiszel-e a médiumoknak, a horoszkópban vagy Nostradamus jövendöléseiben, ez a teszt egy nagyszerű módja lesz annak, hogy kicsit többet tudj meg a szerelmi életedről. Csak nézd meg a fentebb lévő kártyákat.
Melyik szólít téged a legnagyobb erővel? Próbáld meg nem túlgondolni a választásodat és húzz egyet közülük. Ha megvagy, görgess lejjebb és olvasd el a hozzá tartozó leírást!

Hirdetés

1. Kelyhek Hetes
Ez a kártya azt jelzi, hogy meg kell védened magad. Óvatosnak kell lenned, mert valamilyen gond keresztezi az utadat. Ha a múltból érkezik a baj, akkor nagyon figyelmesnek kell lenned, akkor is, ha fáradtnak érzed magad. Ideje megküzdened vele egyszer, s mindenkorra.
Egy kapcsolatban ez a kitartás szimbóluma és azt jelzi, hogy képtelen vagy elfogadni ‘nemet’ válaszként. Folytatnod kell a harcod.
Ha egyedülálló vagy, akkor azt jelzi, hogy nagyon óvatos vagy a kapcsolatok terén, mivel a múltban sokat sérültél.

Hirdetés

2. Ötágú Csillag Kettes
Valószínűleg valamilyen kísértés érkezik az életedbe.
Ha párkapcsolatban élsz, akkor bukkanókra kell számítanod az utadon. Nagyon fontos, hogy újraértékeld a kapcsolatotokat.
Ha az igaz szerelmet keresed, akkor azt jelzi, hogy törekvéseid nem hozzák meg az elvárt eredményt. Ha nem vagy biztos a másikban, akkor ne állj bele egy párkapcsolatba.

3. A Torony
A saját személyes növekedésedet szimbolizálja. A kezedbe veszed a gyeplőt és a dolgok irányítását az életed felett, anélkül, hogy ezzel bárkit is eltipornál.
Egy nagyon erős kártya jó előjellel. Ha kapcsolatban vagy, akkor stabilitásra és közös növekedésre számíthatsz.
Ha még keresgélsz, akkor tudd, hogy a vágyad már a közelben van. Egy jó időszak következik számodra, ragyogni fogsz és álmaid párja hamarosan keresztezi az utadat.

Hirdetés
4. Kardok Ász
Az életedben bekövetkező folyamatos fejlődést szimbolizálja. Nem ígér azonnali eredményt, viszont a boldog vég garantált.
Ha kapcsolatban vagy, akkor ez azt jelenti, hogy a pároddal egy újabb szintet léptek meg és új dolgokat tudtok meg egymásról, esetleg új dolgokat tapasztatok meg közösen.
Légy nyitott és őszinte, ha az elvárások kerülnek szóba és ne aggódj a jövő miatt. Az elkövetkező időszak jó alkalom lesz arra, hogy kiderítsétek a pároddal, egy úton haladtok-e.

Forrás: tudasfaja.com
Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés