Hirdetés


Csak annyit kell tenned, hogy figyelmesen megnézed a képet, és kiválasztod azt az angyalt, amelyik a leginkább megérinti a szívedet. Ne gondolkodj túl sokáig, hagyd, hogy az intuíciód vezéreljen, és a lelkeddel válassz.
Sikerült választani? Akkor olvass tovább, és tudd meg, milyen üzenetet tartogat számodra az angyalod a következő időszakra.

Hirdetés

Ha az első angyalt választottad
Több szempontból is furcsa időszak következik az életedben. Az Univerzum mintegy kihívást intéz feléd, hogy elindulj egy új és ismeretlen úton, amely jó néhány meglepetést tartogat a számodra, és még fogalmad sincs, hogy reagálsz majd ezekre. Bármi is történjen ezután, vigyázz magadra. Bármit is mondjanak az emberek, ha fontos döntéseket kell meghoznod, tanulj meg a megérzéseidre és a lelked szavára hallgatni. Te tudod a legjobban, mire van szükséged a boldogsághoz.

Hirdetés

A te mantrád decemberre: Vigyázok magamra és a lelkemre. Megtanulom önmagamat helyezni előtérbe, és boldoggá teszem a lelkemet. Az őrangyalod üzenete decemberre: Bízz magadban. Nem számít, mi történik, erősebb vagy, mint gondolnád. Az univerzum soha nem róna rád nagyobb terhet, mint amit el tudsz viselni.

Ha a második angyalt választottad
Számodra a december remek alkalom lehet arra, hogy újra megtaláld önmagadat. Koncentrálj azokra a tevékenységekre, amik segítenek megnyugodni, újra felfedezni önmagadat, hogy megértsd, ki is vagy te valójában, és milyen utat kell követned az életben. Ne siesd el a döntéseket, elemezz minden lehetőséget, és mérlegelj. A változások még várhatnak, használd ki ezeket a heteket, hogy önmagadra összpontosíthass.
A te mantrád decemberre: Eldobok minden álarcot, és megtanulok sebezhetőnek mutatkozni. Megmutatom, ki vagyok, és megnyitom a szívemet a körülöttem élő emberek előtt.
Az őrangyalod üzenete decemberre: Ne félj önmagadtól. Olyan sokáig halogattad ezeket a pillanatokat, de az Univerzum nem engedi, hogy elmenekülj önmagad elől. Nézz szembe a félelmeiddel, és fedezd fel újra önmagad.

Hirdetés

Ha a harmadik angyalt választottad
Most lehetőséged van rendet teremteni a kapcsolataidban. A következő hetek kiválóan alkalmasak arra, hogy megértsd, mire van szükséged a szeretteidtől, és mit tudsz te felajánlani cserébe. A kapcsolataid jelentősen megváltozhatnak, ha őszintén kimondod, amit gondolsz. Tanulj meg hitelesen élni, és ne köss annyi kompromisszumot a tökéletes kapcsolatok reményében – ezek nem léteznek. A boldogság a tökéletlenségben rejlik.
A te mantrád decemberre: Bármi is történjen ebben az időszakban, mindig az igazat mondom. Az őszinteséget választom, és megmutatom a sebezhető oldalamat. Nyíltan, álarcok és függönyök nélkül kommunikálók a körülöttem lévő emberekkel.
Az őrangyalod üzenete decemberre: Légy őszinte az emberekkel. Mondd ki, ami a lelkedet nyomja, ne tarts mindent magadban, mert a végén annyi minden felgyülemlik, hogy azt sem fogod tudni, ki vagy, és melyik a te utad az életben.

Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés