Hirdetés

Válassz egyet a 6 szimbólum közül. Megmutatja, mi a személyiséged központi vonása

1.)
Olyan személyiség vagy, aki imádja a változatosságot. Az utazás és az új élmények éltetnek. Ennek ellenére képes vagy rá, hogy mások érdekében visszafogd magad, még ha néha szenvedsz is ettől. Emlék ez azonban rá, hogy nincs szükség mártíromságra, mivel más emberek is szeretik magukat jól érezni, és vidám, kreatív személyiséged, mosolyod és élményeid az ő életükbe is napfényt hoznak.

Kívánok neked nagyon sok szép élményt, sok mosolyt és rengeteg örömet, amelyet másokkal közösen élsz meg!

2.)
A második szimbólum arra utal, hogy szinte duzzadsz az energiától. Te vagy a társaság lelke, rendkívül extrovertált és barátságos vagy, nagyon nyitott az emberekre. Sok barátod is ismerősöd van, úgy ismernek, mint akire bármikor és bármiben számíthatnak. Hiszel abban, hogy a céljaidat te tudod a legjobban elérni, de ugyanakkor mások támogatására is számítasz, és bízol bennük. Az a tapasztalatod, hogy az emberek, sokszor a te vezetésed mellett, nagyon jól képesek együtt dolgozni.

Kívánok neked minél több, másokkal közösen eltöltött, emlékezetes és csodálatos percet, és sok szép pillanatot!

3.)
Te amolyan ősanya típus vagy, aki a gyerekeiért él. Gondoskodásod, szeretetted és megértésed szinte nem ismer határokat. A gyerekeid soha nem tehetnek olyat, amivel kivívják a valódi haragodat. Sokszor előfordult, hogy amikor rosszat tettek, úgy kellett magadra erőltetned, hogy le tudd őket szidni. Ez nem is feltétlenül baj, de arra mindig figyelj, hogy ne terjeszd ki automatikusan a feltétel nélküli jóságodat minden ismeretlen emberre is, mert visszaélhetnek vele. Fordíts valamennyi energiát az önvédelemre is.

Kívánok neked a családod körében eltöltött, békés és meghitt éveket nagyon-nagyon hosszú időn át!

4.)
Egy kicsit befelé forduló vagy, szükséged van egyedüllétre. Ilyenkor rendezni tudod a gondolataidat, és elvégezni azokat a munkákat, amelyek nagyobb körültekintést is tervezést igényelnek. Ennek ellenére nagyon jól érzed magad társaságban is, az emberek előszeretettel fordulnak hozzád tanácsért. Nagyon átgondolt vagy és tudatos, ugyanakkor az érzelmi intelligenciád is magas, tisztában vagy azzal, hogy mik az érzelmi igényeit, mit vár saját magadtól és másoktól.Kívánok Neked hosszú életet, és azt, hogy bölcsességed segítségével minél több ember számára nyújthass iránymutatást!

5.)
Ha nem is mindig nyilvánvaló, de az emberek többsége csodál téged. Aki csak ismer, tudja, hogy mennyire őszinte és becsületes ember vagy. Ami a szíveden, az a szádon. Néha éppen emiatt megosztó személyiség lehetsz, mivel nem rejtett Véka alá azt, amit gondolsz, illetve azt, amit helyesnek vélsz az adott helyzetben. Ha azonban tévedsz, azt utólag mindig belátod, neked nem okoz nehézséget, hogy elnézést kérj, ha utólag kiderül, hogy nem neked volt igazad.

Kívánok neked minél több őszinte barátot, nagyon, nagyon hosszú éveken át, akikből soha ne legyen hiányod!

6.)
Egy kissé zárkózottabb típus vagy, aki igen jól boldogul a logika világában. Ha bármilyen helyzet elméleti megoldására van szükség, akkor mások a te tanácsodat kérik ki. Sokszor szükséged van arra, hogy egy kicsit egyedül legyél, a személyes teredben, hogy így jobban végig tudd gondolni a dolgokat. Nagyon takarékos és szerény vagy, soha nem költekezel túl. Racionálisnak is hideg fejűnek tartanak téged, és sokan felnéznek rád az eszed miatt.

Kívánom neked, hogy mindig meglegyen egyrészt a nyugalmad, ahol szabadon végig gondolhatod az életed és a fontos dolgokat, másrészt pedig azok az emberek, akiket szeretsz, ők pedig viszont szeretnek!

Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés