Hirdetés


A népszerű rádióműsor, a Balázsék című adásban új korszak veszi kezdetét Vadon Jani távozásával. A rádiós ikon december 11-én jelentette be, hogy befejezi pályafutását a rádióban, ezzel véget érve a hosszú évek óta tartó sikeres együttműködésnek.

Hirdetés

Hétfő reggeli a műsorban csak Rákóczi Feri és Sebestyén Balázs jelentkezett be, Vadon Jani székének ürességét érezve. A műsorvezetők a szokott vidám hangulatban igyekeztek kezelni a hiányérzetet, de elismerték, hogy a helyzet egyfajta gyászfolyamathoz hasonlítható. Rákóczi Feri egy beszédes hasonlattal írta le a helyzetet:
“Ez olyan, mint amikor 15 év után nincs meg a jobb karod.”

Hirdetés

Az utód keresése még folyamatban van, és bár Alekosz és Kabát Peti már jelezte érdeklődését a poszt iránt, Balázs és Feri elárulták, hogy jelenleg még nincs kijelölt jelölt. Kiemelték, hogy nyitottak a lehetőségre, hogy egy női kolléga csatlakozzon a csapathoz, és szeretnének meghallgatni mindenkit, aki érdeklődik a műsorvezetői poszt iránt.
Vadon Jani távozása jelentős változást hoz a rádiós műsor életében, és az új műsorvezető kiválasztása izgalmas folyamat lesz, amely új irányt adhat a Balázsék műsorának. A hallgatók bizonyára kíváncsian várják, ki tölti majd be az üresedést, és hogyan alakul át a műsor hangulata az új csapattaggal.

Hirdetés

„Egyelőre egy csomó mindenkit behívunk és meghallgatunk, semmi sincs előre eldöntve, talán csak az, hogy Alekosz nem. Mindenki fellélegezhet. Ezt egy ilyen flow-ban szeretnénk, lazán… Csajokban is gondolkodunk, meghallgatjuk, megnézzük. Ha valakivel jól érezzük magunkat, úgy érezzük, beleillik vagy már itt van egy ideje, és őt szeretnénk, akkor lehet, ő lesz”
– mondta Balázs, hangsúlyozva, hogy semmi sem fix.

„Szóval nincs kőbevésett megújítási szándékunk, hogy na, akkor mi görcsösen beültetünk ide valakit, hogy pótolja Janit. Nem is lehet, nem is akarjuk, most új fejezet indul”
– tette hozzá.

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés