Hirdetés


A rendőrök Vác és Sződliget között találták meg a verőcei hajóbaleset egyik eltűnt áldozatának holttestét. A tragikus esemény kapcsán még négy embert keresnek.

Hirdetés

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) Facebook-oldalán megjelent bejegyzés szerint a Duna visszaadta a verőcei hajóbaleset egyik eltűnt áldozatának testét. “Ma visszaadta a Duna a verőcei hajóbaleset egyik eltűnt áldozatának a testét.

Hirdetés

Még négy embert keresünk. Természetesen, amíg eltűnt emberek után kutatunk, mindig van egy utolsó reménysugár, de a tragédia óta eltelt idő miatt bár nem mondjuk ki, tudjuk, hogy jelenleg azért küzdünk, hogy az áldozatok testét visszakaphassák a családtagjaik” – olvasható a posztban.

A rendőrség minden nap megállás nélkül kutatja a folyót az eltűntek után. Május 22-én délután, Vác és Sződliget között, a Duna 1675,8 folyamkilométerénél találtak rá egy férfi holttestére.
A helyszínen a BRFK helyszínelői szemlét tartottak, majd azonosították az elhunytat. Megállapították, hogy a 19 éves férfi a hajóbaleset egyik áldozata, V. Márton. A tragédia kapcsán még négy embert keresnek. A rendőrség továbbra is folytatja az intenzív keresést, hogy a családtagok méltó módon elbúcsúzhassanak szeretteiktől.

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés