Hirdetés


Várkonyi András, a magyar szórakoztatóipar ikonikus alakja, életének hetvenötödik évében is lenyűgöző aktivitással és elszántsággal folytatja munkásságát. A híres színész, aki a népszerű “Barátok közt” sorozattól már évekkel ezelőtt elköszönt, továbbra is számottevő lendülettel vesz részt a színházi és televíziós világban.

Hirdetés

Várkonyi, aki saját bevallása szerint nem bír jelentős nyugdíjjal, mégis kitartóan és energikusan vállal különböző projekteket. Ezek közé tartoznak reklámszereplések és szinkronmunkák is, amelyek bizonyítják, hogy a művészeti szenvedély nem ismer korhatárt.

Hirdetés

Várkonyi András a Hot! magazinnak adott nyilatkozatában elmondta: “Hetvenöt éves korában az ember már ne akarjon forradalmár lenni. (…) Megélhetési gondjaim nincsenek, mert most is egy reklámban dolgozom, rengeteg szinkronizálást vállalok, és vannak készülő darabjaim is. A nyugdíjam vacak, de nem is abból élek”. Ezzel a nyilatkozattal Várkonyi megmutatja, hogy a művészeti elkötelezettség nem korfüggő, és hogy a karrierjét továbbra is aktívan és sikerrel építi.
Az őszinteséggel és nyíltsággal, amellyel Várkonyi beszél karrierjéről és jelenlegi helyzetéről, nemcsak a szórakoztatóiparban, hanem az élet minden területén példaképpé válik. Megmutatja, hogy a szenvedély és az elkötelezettség valóban korlátok nélküli, és hogy az élet bármely szakaszában lehetünk aktívak és produktívak.

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés