Hirdetés

Fotó: MTI/Balogh Zoltán


„Akik a férjemet politikai célpontnak gondolják, azok egyúttal engem is bántanak” – mondta a Story Magazinnak Várkonyi Andrea, aki a lap csütörtöki számában megjelenő interjúban a magánéletéről vallott.

Hirdetés

Várkonyi azt mondta, hogy Mészáros Lőrinc nem miatta vált az előző feleségétől, Kelemen Beatrixtól. „A felesége kezdeményezte a válást 36 évnyi házasság után, amikor mi még épphogy csak ismertük egymást munkából kifolyólag. A sorrend azért fontos, mert a családjába való megérkezésem nehezebb lett volna, ha miattam válnak el” – mondta Várkonyi, majd hozzátette: „Tudtuk, hogy ennek lesz hírértéke, de nem is ettől tartottam, sokkal jobban féltem attól, hogy frissen elváltként mennyire tud mélyen belemenni egy új kapcsolatba.” Andrea nagyon boldog, elmondása szerint egy fantasztikus házasságban él.

Hirdetés

„Kevesen ismerik igazán, a feleségeként azt kell mondjam, hogy az a Mészáros Lőrinc, akit hosszú évek fáradságos munkájával a sajtó és a különböző rosszakarók az emberek elé tártak, az a Mészáros Lőrinc a valóságban nem létezik. Annak a Mészáros Lőrincnek egyszerűen nincs köze ahhoz az élő emberhez, aki a férjem, akinek az érzelmi intelligenciáját tanítani kéne, aki borzasztóan higgadt és bölcs, és akit szeretnek és tisztelnek a vele dolgozók. És tudjuk, hogy a tiszteletet ki kell érdemelni.”

Hirdetés

Azt is elmondta, hogy a hírekkel ellentétben a férje nem esett át gyomorszűkítő műtéten, és nem is beteg. „Húszéveseket megszégyenítő a laboreredménye, heti háromszor edz, és minden étkezéskor a fele ételnek csak a felét eszi meg. Önszántából kezdett el fogyókúrázni nem sokkal azelőtt, hogy egymásba szerettünk” – tette hozzá.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés