Hirdetés


A kutatások szerint a nők gyakran apjukhoz hasonló férjet választanak, míg a férfiak párjukban édesanyjuk tulajdonságait keresik. Hazánkban több sztár is ezt az irányt követte a párkeresés során, így a gyönyörű Várkonyi Andrea is, aki az orvosokból álló családja nyomdokaiban járt, mielőtt a televíziózás világában kötött ki.

Hirdetés

Várkonyi Andrea egy Női titkok című műsorban beszélt arról, hogy édesapjához hasonló férfit keres: “Apukám egy borzasztóan okos ember, nagyon művelt és intelligens én ezt nagyon keresem a férfiakban, ez alapvetés, hogy intellektusban megugorjon egy szintet” – mesélte akkor.

Hirdetés

Első férjét, Attilát az egyetemen ismerte meg, aki szintén orvos volt. A kapcsolatuk azonban megromlott, és a válásukat követően Bochkor Gáborral került együtt Várkonyi Andrea, akivel 12 évig tartott a párkapcsolatuk. Aztán Zsidró Tamással jött össze, de 2020 áprilisában véget ért a kapcsolatuk.
Végül Mészáros Lőrincben találta meg azt a férfit, akire mindig is vágyott. A kapcsolatuk idővel elmélyült, és a sikerük igazolja, hogy jól választott. Várkonyi Andrea valószínűleg még ő maga sem gondolta, hogy második férje nemcsak egy értelmes ember lesz, hanem egyenesen az ország egyik leggazdagabb embere. A pár 2021-ben hivatalosan is bejelentette kapcsolatukat, és még abban az évben össze is házasodtak.

Hirdetés

Forrás: Kiskegyed
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés