Hirdetés

Fotó: MTI/Balogh Zoltán


Várkonyi Andrea, aki rendkívül visszafogottan nyilatkozik magánéletéről, most szokatlanul nyíltan beszélt a Story magazinnak kapcsolatának kezdetéről Mészáros Lőrinccel. A híresség, aki egykor a televíziózásban tett szert népszerűségre, ma már sikeres üzletasszonyként ismert. Ez a ritka nyilatkozat új betekintést nyújt a kettejük kapcsolatába.

Hirdetés

Andrea tisztázta, hogy a találkozásuk Mészárossal eredetileg munkaügyi jellegű volt és nem ő volt az oka Mészáros előző házasságának véget érésének. Sokak téves feltételezéseivel ellentétben, a két személy kapcsolata csak Mészáros válása után kezdett el mélyülni. Ez a kijelentés fontos megvilágításba helyezi az üzletember és a médiaszemélyiség kapcsolatát, cáfolva azokat a pletykákat, amelyek szerint már a válás előtt viszonyuk lett volna.

Hirdetés

Ez a bejelentés új perspektívát nyit a közismert magyar pár kapcsolatára, és megerősíti, hogy az igazság gyakran eltér azoktól a feltételezésektől és pletykáktól, amelyeket a nyilvánosság táplál.
“Él az a tévhit, hogy miattam hagyta el a feleségét. Persze, ilyen is történt már a világon, szóval, ha így történt volna, bevallanánk. De nem így történt.” – kezdte a Story magazinnak Várkonyi Andrea, majd így folytatta:

Hirdetés

“A felesége kezdeményezte a válást 36 évnyi házasság után, amikor mi még éppen csak ismertük egymást egy munkából kifolyólag. A sorrend azért fontos, mert a családjába való megérkezésem nehezebb lett volna, ha miattam válnak el. A Life TV-nél dolgoztam, és talán kétszer találkoztunk mások jelenlétében. Aztán vezetőváltás volt a csatornánál, és nem úgy alakultak a dolgok, ahogy az az eredeti megállapodásban szerepelt, ezért ezen a ponton vele, mint tulajdonossal is egyeztetnem kellett, a felmondásomat terveztem az új feltételek miatt.”

Hirdetés

“Eközben indult el a válása, mi beszéltünk párszor, és természetesen megvolt köztünk a szimpátia, de még csak annyit sem mondott, hogy szép a szemem. Egyikünk sem akart volna többet egy nem tiszta helyzetben. Aztán azzal, hogy ő elvált, ez a szimpátia tovább tudott mélyülni, majd megérkeztünk egymás életébe.”

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés