Hirdetés

Fotó: MTI/Balogh Zoltán


Várkonyi Andrea, a magyar média egyik ismert alakja, nemrégiben rendkívüli őszinteséggel nyilatkozott házasságáról Mészáros Lőrinccel. A Story magazin interjújában Andrea kifejtette, hogy az ő kapcsolatuk kezdete nem játszott szerepet Mészáros előző házasságának véget érésében.

Hirdetés

A tévés személyiség hangsúlyozta, hogy nem anyagi okokból döntött a házasság mellett. Elárulta, hogy korábban is kényelmes életet élt, tehát döntését nem a pénz motiválta. Ezen túlmenően, Andrea megosztotta, hogy Mészáros Lőrinccel való kapcsolata egyedülálló és mély, amilyet korábban egyik párjával sem tapasztalt – írja a Blikk.

Hirdetés

Ez a nyilatkozat új megvilágításba helyezi Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc kapcsolatát, és távolról sem csak a gazdagságról szól. Andrea szavai arra utalnak, hogy a pár közötti kapcsolat sokkal mélyebb és összetettebb, mint amit a nyilvánosság eddig feltételezhetett.
„Valójában senki sem ismer minket, én pedig tudom, hogy nemigen változtam az elmúlt években. Tény, hogy anyagilag jobb helyzetbe kerültem, de nekem mindig voltak tévés munkáim, reklámszerződéseim, pszichológusként is dolgoztam, folyamatosan képeztem magamat. Ezzel azt akarom mondani, hogy korábban sem éltem rosszul, akkor is megteremtettem egy jó életszínvonalat, amikor külön mentünk a lányom, Nóri édesapjával” – kezdte Várkonyi Andrea, majd így folytatta:

Hirdetés

„Kivéve persze azt, hogy egy fantasztikus házasságban élek. Olyan új dimenzióba kerültem egy érett, magas érzelmi intelligenciával rendelkező férfi mellett, amire a korábbi kapcsolataimban nem volt példa. Mindent meg tudunk beszélni, minden körülmények közt összekapaszkodunk, és a legnagyobb tisztelettel vagyunk egymás iránt.”

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés