Hirdetés

Fotó: MTI/Balogh Zoltán


Az üzleti világ és a magánélet találkozásának izgalmas története került a középpontba, amikor Várkonyi Andrea, a népszerű tévés személyiség, nyilatkozatot tett Mészáros Lőrinc, az ország egyik leggazdagabb embere átalakulásáról. A szerelem újbóli fellobbanása óta Mészáros Lőrinc életében bekövetkezett változások nem maradtak rejtve a nyilvánosság szeme elől.

Hirdetés

Várkonyi Andrea egy interjúban reagált a körülöttük keringő pletykákra. Kiemelte, hogy a milliárdos üzletember fizikai megújulása nem gyomorszűkítő műtét eredménye. Ez a cáfolat egyenes válasz a spekulációkra, amelyek szerint Mészáros Lőrinc a siker érdekében drasztikus lépésekre, mint például egy ilyen beavatkozásra, volt hajlandó.

Hirdetés

Andrea szavai által a fókusz most a pozitív változásokra és a személyes fejlődésre irányul, ami az üzletember életében a boldogság és a szerelem hatására következett be. A nyilatkozat egyértelműen eloszlatja a műtéttel kapcsolatos találgatásokat, és új megvilágításba helyezi Mészáros Lőrinc megváltozott megjelenését.
Azonban Várkonyi Andrea határozottan tagadta ezeket az állításokat a Story Magazinnak adott interjúban:
„Nem esett át gyomorszűkítő műtéten, nincs gyomorgyűrűje, és nem is beteg. Húszéveseket megszégyenítő a laboreredménye, heti háromszor edz, és minden étkezéskor a fele ételnek csak a felét eszi meg.”

Hirdetés

A műsorvezető szerint Mészáros Lőrinc már a kapcsolatuk előtt elkötelezte magát a fogyás mellett, és azóta keményen dolgozik azon, hogy megőrizze formáját. Az egészséges életmód iránti elkötelezettségét mutatja, hogy heti háromszor edz, és étkezéseknél is kisebb adagokat választ. Várkonyi Andrea arról is beszélt, hogy a férje öltözködési stílusa is azért változott meg, mert lefogyott.
„Szerintem jó ízlése van, saját magának vásárol, ami remek férfi tulajdonság, mert nem nekem kell” – tette hozzá mosolyogva.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés