Hirdetés


Várkonyi: nem a pénzért, a szerelemért megyek férjhez, ő megtudja nekem adni, azt hogy…
Úgy tűnik, Várkonyi Andrea révbe ért: már az esküvőt tervezgeti új szerelmével, akivel a Story magazin értesülései szerint Budán kezdenek új életet. Ahogy korábban a Blikk is megírta, Várkonyi Andrea hamarosan férjhez megy. A tévést az eljegyzési gyűrűje buktatta le, amit a Blikk szúrt ki, amikor Andi legutóbb a Mokkában vendégeskedett.

Hirdetés

Lapunk úgy tudja, egy üzletember a szerencsés vőlegény, akivel a információi szerint egy budai luxusingatlanban kezd majd új életet, ezt követően pedig jöhet az esküvő.
A lap azt írja, erre valószínűleg a lánya is áldását adta.Várkonyi Andrea: Mészáros Lőrinc a párom, ez eddig sem volt titok! A lapnak ezen túlmenően egy, a pároshoz közeli forrás árult el információkat, aki többek között elmondta, a környezetükben egyáltalán nem tabu Andrea és Lőrinc kapcsolata. “Árad belőlük a harmónia és az, hogy mennyire szeretik egymást. Így nem is csodálkoztunk, amikor kiderült, hogy Lőrinc megkérte Andi kezét, s hogy összeházasodnak” – árulta el a lapnak az egyik forrás.

Hirdetés

Várkonyi egy, a neve elhallgatását kérő kollégája arról is beszélt, hogy a páros a munkából kifolyólag már régóta ismeri egymást, de sokáig csak látásból tudták a másikról, hogy ki kicsoda. „Csak jóval később kerültek közelebbi kapcsolatba, nagyjából azután, hogy Lőrinc elvált. Egy véletlen találkozás hozta őket közelebb egymáshoz.”
A tévés és Mészáros Lőrinc ezt követően kerültek közelebb egymáshoz, a magazinnak nyilatkozó informátor úgy fogalmazott, az első lépést az üzletember tette meg, akivel – mondhatni – a legjobbkor találkoztak. „Mindketten túl vannak egy váláson, van gyerek itt is, ott is, hamar megvolt köztük az összhang.” Andrea korábban egyszer volt férjnél volt, 2000-ben kötötte össze az életét Szilvay Attilával, akivel együtt jártak az orvosi egyetemre. Miután Szegedről Budapestre költöztek, lassan elhidegültek egymástól, 2006-ban pedig beadták a válópert.

Hirdetés

Később sok évig Bochkor Gáborral alkotott egy pár, akivel egy közös gyermekük született. 2018 őszén szakítottak, ezt követően Zsidró Tamással láthattuk Andit, ám ez a kapcsolat csupán három hónapig tartott. A tévést korábban nem foglalkoztatta a házasság kérdése, ezért is volt meglepő a hír, hogy most menyasszony lett.

Forrás: nemzetszava.com
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés