Hirdetés


A “Ázsia Expressz” című népszerű reality műsorban nem csak a verseny okoz nyomást a pároknak, hanem a személyes konfliktusok is előkerülnek. A múlt héten két korábban kiesett csapat térhetett vissza a játékba: Völgyi Zsuzsi és Kunovics Katinka, valamint Kecskés Enikő és Kafiya Rea Milla. Az újra csatlakozó csapatokkal kapcsolatos érzelmek feszültséget keltenek nem csak a versenyzők, hanem a nézők körében is, különösen Alekosz és Varsányi Réka között.

Hirdetés

Miközben Alekosz elismerően nyilatkozott Kecskés Enikőről, Varsányi Réka nem nézte jó szemmel párja viselkedését és a két közötti érzelmi távolság egyre nőtt. Egy stoppolás utáni autóúton tört ki a vita közöttük, amikor Alekosz kijelentette: „Örülök, hogy visszatért!” Varsányi nem tartotta vissza az érzelmeit, és kijelentette: „Én is. Most már… nyugodtan, éljetek boldogan!”

Hirdetés

Az eszmecsere során Alekosz próbálta kifejezni a vonzódását Kecskés felé, de hangsúlyozta, hogy csak esztétikailag vonzó számára. Varsányi nem tartotta magában a gondolatait és visszavágott: „Mert csak ez számít?!” Alekosz válasza sem volt kevésbé kritikus: „Veszekszel, hisztizel – az a belső, ezt nem kéne. Csöndbe kéne maradni.” Varsányi válaszul határozottan kijelentette: „Csakhogy nem vagyok sem állat, sem tárgy.”
A konfliktus során Varsányi elárulta, hogy nehezen viseli Alekosz kijelentéseit és egyre kevésbé tudja tolerálni a párja elvárásait. Az eset rávilágított arra, hogy a verseny során nem csak a külső kihívások, hanem a belső konfliktusok is próbára teszik a versenyzőket.

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés