Hirdetés

Fotó: Blikk / Czerkl Gábor


Varsányi Réka, az Ázsia Expressz egykori versenyzője és Alekosz exbarátnője, nyíltan mesélt a szakítás utáni újrakezdésről és arról, hogyan találta meg újra önmagát a változások közepette. A szőke szépség, akit sokan a népszerű reality show-ból ismerhetnek, most mint szingli anyuka áll az élet kihívásai elé, bizonyítva, hogy a nehézségek ellenére is képes tovább haladni és fejlődni.

Hirdetés

Beszélgetés során Réka tisztázta a találgatásokat korábbi kapcsolatait illetően, különösen azokat, amelyek Alekosszal és Kucsera Gábor kajakossal kapcsolatosak. Hangsúlyozta, hogy bár kapcsolata Alekosszal már a múlté, Kucserával való viszonya csupán barátságon alapul. “Ők csupán barátok” – jelentette ki, kiemelve az igaz barátság értékét és azt, hogy bár nem kommunikálnak folyamatosan, szükség esetén mindig számíthatnak egymásra.

Hirdetés

Réka azt is megosztotta, hogy a szakítás utáni élete korántsem állt le; épp ellenkezőleg, új területeken próbálja ki magát és tölti ki napjait. Lakásfelújítás, versek és mesék írása, angol és énekórák mind-mind azt mutatják, hogy aktívan és produktívan törekszik arra, hogy gazdagítsa életét és személyiségét. Ez a fajta önfejlesztés és az új kihívások felvállalása nemcsak önmagában való befektetés, hanem környezete számára is inspiráló lehet.
A beszélgetés során Réka őszintén beszélt arról is, hogy voltak olyan időszakok, amikor magányosságot érzett, ami rávilágít arra, hogy az újrakezdés útja nem mindig könnyű. Azonban az ő története bizonyítja, hogy a változás lehetőséget teremt a növekedésre és az új kezdetekre, még akkor is, ha az út néha magányosnak tűnik.

Hirdetés

Varsányi Réka hozzáállása és az általa megélt tapasztalatok inspirálóak lehetnek sokak számára, akik hasonló élethelyzetben találják magukat. Az újrakezdés és az önfejlesztés útján való elindulás bátorságot és kitartást igényel, de Réka példája mutatja, hogy a változás pozitív irányba is elvezethet.
„A családomra mindig számíthatok. Van két nővérem, anyukámhoz is sokszor fordulok, ha segítségre van szükségem. Édesapám ugye Skóciában él, de vele is szoktam beszélgetni. De az az igazság, hogy volt olyan időszak, amikor nagyon egyedül voltam, magányosnak éreztem magam, és szinte már az agyukra mentem. Persze ők ezt nem mondták, de én éreztem, hogy sok vagyok.”

Hirdetés

Réka azonban ezekből a mélypontokból is kijött, sokkal erősebben, mint azelőtt, és most boldogabbnak érzi magát, mint valaha.
“Ekkor kezdtem el sokkal többet foglalkozni magammal… Verseket, meséket írtam, belekezdtem a lakásfelújításba, tanulok és képzem magam, vagyis pörög az életem” — tette hozzá lelkesen.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés