Hirdetés


Egy fiatal édesanya, Vivienne Wardrop bevásárolni indult, és magával vitte a kisfiát, Logant is. Hamar bevásároltak, szerencsére a gyerek is jól tűrte, amikor azonban hazaértek, akkor látta az anya, hogy Logan kissé furán viselkedik.

Hirdetés

A helyzet másnapra csak még súlyosabb lett. Logant erős hasmenés, hányás, és görcsök kínozták.
“Nagyon rosszul volt, amit csak megevett, rögtön ki is hányta. Azt sem tudtam már, hogy mit csináljak vele. Nagyon meg voltam ijedve, ezért a kórházba vittem” – mondta az anya.

Hirdetés

A hirtelen emelkedő, magas láz miatt Logan annyi folyadékot vesztett, hogy már alig volt eszméleténél. A kórházban rögtön infúziót kapott, mire beértünk, már életveszélyes állapotban volt. A vizsgálatok elvégzése után az orvosok közölték, hogy a gyerek valószínűleg szalmonella baktériumoktól fertőződött meg.

Hirdetés

Minden bizonnyal a bevásárlókocsi nyers hússal érintkezett, innen szedte össze Logan a baktériumot. A fertőzés következtében pedig agyhártyagyulladást kapott. A gyerek szinte két hétig volt a kórházba, majd a megfelelő kezelés következtében újra felépülve mehetett haza. Az anya Facebookon tette közzé az esetet, és egyben felhívta minden édesanya figyelmét, hogy legyenek nagyon óvatosak.

Hirdetés


“Eddig nem gondoltam, hogy ennyire veszélyesek a bevásárlókocsik, de most már tudom, hogy többé soha nem ültetem bele a gyereket anélkül, hogy le ne törölném egy fertőtlenítő kendővel a kocsit. Mindig ajánlott magunknál hordani egy higiéniai törlőkendőt, hogy elkerüljük az ilyen eseteket” – írta a nő a felhívásában.

Hirdetés
Categories: Megható

Hirdetés