Hirdetés


Ördög Nóra egy izgalmas poszttal osztotta meg az Ázsia Expressz utolsó forgatási napját, és hozzátette, hogy a szereplők már hazatértek Magyarországra.

Hirdetés

“Ezt az egypercest már a shanghaji reptérről töltöm fel, tegnap befejeztük a forgatást, és már útnak is indultunk hazafelé. Amikor vágom ezeket a szösszeneteket, nosztalgiázom is kicsit, segít összegezni azt a temérdek emléket, amit gyűjtöttünk az elmúlt hetekben. A mai epizódban új, nagyobb és kényelmesebb buszt kapunk, kínaiul tanulunk, megkóstoljuk a helyi “dumpling”-ot és egy furcsa dolgokkal megpakolt jégkását, pattog a tűzijáték fényes nappal és még arra is marad energiánk, hogy a forgatás után elmenjünk Görcsivel egy helyi kifőzdébe” – írta hozzá a videóhoz Instagram oldalán a műsorvezető.

Hirdetés


A TV2 népszerű műsorának ötödik évadát Tajvanon forgatták, és a Media Hungary eseményén Siófokon Nóra egy videóban jelentette be, hogy mikor láthatja a közönség a friss epizódokat.

Hirdetés

“Lassan a végéhez közeledik az eddigi legemberpróbálóbb Ázsia Expressz-évad forgatása. Tényleg csodálatos helyszíneken jártunk, ez minden fáradságért kárpótol bennünket, illetve nemcsak a gyönyörű helyszínek, hanem hogy milyen elképesztően kedvesek és befogadóak a helyiek. Ez így volt a Fülöp-szigeteken is, és így van itt Tajvanon is. A kilenc pár elképesztő elánnal küzd, nyilván, hiszen már tudják nagyjából, hogy mire vállalkoztak. Nagyon-nagyon elszántak, és a stáb is fantasztikus munkát végez, úgyhogy alig várjuk, hogy megmutassuk a végeredményt. Ez idén ősszel következik majd el TV2-n, úgyhogy addig tartsatok ki, mi is ezt tesszük, már tényleg nincs sok hátra” – számolt be Ördög Nóra, jelezve azt is, hogy a forgatás hamarosan a végére ér.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés